KARMA STIZE, svakome donosi ono sto je zasluzio-saznaj hoces li u danima pred nama PATITI?!

KARMA STIZE, svakome donosi ono sto je zasluzio-saznaj hoces li u danima pred nama PATITI?!

23. srpnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Uvek ste se trudili da nikome ne nanesete stetu.Mada ste razumni i uvek tolerantni, nista vas nece. Osecate kao da vas karma  stize i nikako da vam donese srecu. Vi ste zasluzili bolje, i  verujte da ce vam kreneti uskoro.

 

BIK

Stalno ste obuzeti losom energijom i negativnim mislima. Ako vas nesto  muci, vi stalno proklinjete sudbinu. Vreme je da se vi pokrenete i da budete kovac svoje srece.Karma vas je stigla kao posledica sopstvnih gresaka.

 

BLIZANCI

Mnogo se oslanjate na partnera i ne pitajuci se kako je njemu. Pregolem je teret vukao, i sada vise ne moze.Tek ce vas karma stici,  jer ste to i zasluzili.Tek cete partneru odati priznanje, kad osetite golem teret koji je partner vukao sam.

 

RAK

Naredni dani ce biti ispunjeni vasim  trpljenjem, ali ce vam se isplatiti sve.Jos malo vas deli od srece, jer ona zaista sledi. Ako je ko zasluzio da bude vise srecan, to ste vi. Vreme je da se okrenete  lepsim stvarima, jer ce vas karma nagraditi.

 

LAV

Stize vas karma a mislili ste da nece nikada. Mnogo ste gresili prema partneru i sada ona naplacuje svoje. Naredni dani ce biti dani vase tihe patnje.Na vama je da se  okrenete boljim stvarima i probate ispraviti greske.

 

DEVICA

Sve je do vas, i da volite i da patite, pa i da naucite prastati. Kad karma preuzme ulogu, tu nema nicijeg uticaja. Vreme je da pokazete da znate pravilno rasudjivati kad mozete da uticete. Sada zelite jednog jarca i necete cekati, niti se uzdati u sudbinu!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2