Jarac i Devica, umesto KOLEGE-postace LJUBAVNI PAR,a Skorpija bezi od Strelca…

Jarac i Devica, umesto KOLEGE-postace LJUBAVNI PAR,a Skorpija bezi od Strelca…

23. srpnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Niste  od onih koji se raduju previse, ali se ipak nadate sreci sa jednim rakom. Vreme je da se srede vase  misli i da tacno znate da li vas voli, ili ne!Menjaju vam se okolnosti, i stalno ste u padu, ali morate biti uporni.

 

SKORPIJA

Vasa paznja popusta i vreme je da budete otvoreni prema partneru. Ono sto osecate to i recite i nemojte da se ustezete. Ako nastavite tako, samo cete  ga lako prepustiti drugoj osobi. Neko  jedva ceka  da popustite.

 

STRELAC

Od vas zavisi sta cete dalje, a vi biste da osvojite jednu skorpiju. Ma kako da se trudite, ona vas stalno nadmudri. Verovatno i sama nesto oseca prema vama, ali se ponasa kao da bezi. Zacikava vas da budete uporni.

 

JARAC

Radite sa jednom devicom koja vam se jako svidja, a ne zelite da narusite svoj kolegijalni odnos. Zato stalno trazite nacina da vam bude od pomoci u resavanju nekih poslova. I ne slutite da cete se ovih dana pogledati drugim ocima.I ona ce vas!

 

VODOLIJA

Konacno ste poceli da popustate pred  necijim ocima i to ne znate sakriti. Vreme je da se i vasi pogledi ujedine i da priznate da ljubav pocinje igrati ulogu. Vreme je da znate da vas samo par dana deli od one koja vam se svidja, i koju volite tajno.

 

RIBE

Ne bi se zvala ljubav da ne krije osecanja i tajne koje se uvek saznaju. Vreme je da budete otvoreni i da ne krijete sta vam je u srcu, ali ni koje su vam misli u glavi. Zna se ko je centar vasih misli i ko vas zeli vise od svega na svetu.Vreme je da se otkrije i ta tajna.

Stranice: 1 2