Pred ovim znacima je velika TUGA jer njih ce izdati osoba kojoj NAJVISE VJERUJU!

Pred ovim znacima je velika TUGA jer njih ce izdati osoba kojoj NAJVISE VJERUJU!

23. srpnja 2023. 0 By Maja

 

 

 

VAGA

Vi ste zodijak koji se je uvijek posteno borio za svoju srecu u ljubavi, jer vama je ljubav bila i ostala vasa zivotna vodilja. Uvijek ste znali da se borite za osobu koju volite, jer vi ste neko ko voli iskreno i cijelim srcem. Zelite da budete sretni u ljubavi jer vi ste neko ko nikad nece prestati da se bori za svoju ljubavnu srecu.

Mnogo ste se morali boriti sa razocarenjima, jer ste svoje srce znali pokloniti pogresnoj osobi.

Uprkos svemu nikad nikad niste prestali da vjerujete u iskrenu ljubav, i sa osobom sa kojom ste sada vi ste samo za srecu znali. To je neko kome mnogo vjerujete i neko ko je uvijek bio vasa velika podrska. Zelite srecu i za tu srecu se borite, jer od voljene osobe nikad ne odustajete. Vi ste uvijek tu kako u dobrim tako i u losim vremenima jer to se za vas podrazumijeva.

Zeljeli ste uvijek da budete samo sretni i nikad se voljene osobe ne biste odrekli.

Ali pred vama su desavanja koaj ce vam samo veliku tugu donijeti, jer vas ce izdati upravo osoba kojoj najvise vjerujete. Pred vama su velike promjene koje ce vam samo veliku tugu donijeti, jer cete saznati da vam voljeno bice nije vjerno. Mnogo ste cinili za tu osobu, ali ona ce prosto da izda vase povjerenje. Pred vama su promjene koje ce vam jako tesko pasti i koje ce vam donijeti veliku tugu.

Nece vam biti lako jer ste mnogo vjerovali nekome ko vasu iskrenu ljubav prosto ne umije da cijeni. Pred vama su velike promjene koje ce vam slomiti srce i koje ce vam samo veliku tugu donijeti. Neko koga volite najvise vam okrece ledja i sve se mijenja u vasem zivotu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici….

Stranice: 1 2