Ovo je HOROSKOP za HRABRE-PROCITAJTE ga SAMO ako ste spremni da CUJETE ISTINU o svojoj BUDUCNOSTI!

Ovo je HOROSKOP za HRABRE-PROCITAJTE ga SAMO ako ste spremni da CUJETE ISTINU o svojoj BUDUCNOSTI!

24. srpnja 2023. 0 By Maja

VAGA

Vi ste se uvijek zauzimali za istinu, ali da li cete moci da se suocite sa njom u buduscnosti, jer ta istina ce biti bolna za vas.

Reci cemo samo toliko da ce vase dobro srce biti slomljeno. Prded vama je buducnost nesretne ljubavi, i vi cete uvijek biti u potrazi za srodnom dusom, jer ljubavne zvijede vam nece biti naklonjene.

 

SKORPIJA

Koliko god vam tesko palo sto cete ovo cuti, istina je takva i ne moze se mijenjati. Vi ste osoba koja je u potrazi za mirnom lukom  sa voljenom osobom. Ali ta zelja se nece uspuniti. Pred vama je prevara od strane voljene osobe koja ce vas mnogo raniti.

Vi cete u buducnosti imati velike uspjehe na poslovnom polju, ali na polju ljubavi kao da vas prati vjecita nesreca.

 

STRIJELAC

Pred vama je buducnost o kakvoj ste sanjali, ali nikada niste pomislili da ce se ta buducnost ostvariti.

Vama je velika sreca sudjena koja ce ostvariti sve vase zelje, kako na poslovnom tako i na vasem ljubavnom zivotu. Vama je sreca sudjena.

 

JARAC

Vasa buducnost ce biti pracena raznim  desavanjima , i sigurno je da neka od njih vama nece lako pasti.

Pred vama su velike promjene na  poslovnom polju koje ce vam u buducnosti praviti velike probleme. I na polju ljubavi slijede promjene koje ce vam jos jednom slomiti srce.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Ovaj horoskop i vama otkriva sve sto ste zeljeli znati. Poslovna sreca ce vas pratiti, ali mnogo cete se za tu srecu morati potruditi.

U vas zivot  u buducnosti ulazi jedna osoba koja ce vasu dugogodisnju vezu uzburkati, jer vi cete se ludo zaljubiti. Istiba je da vam je sudjena sreca sa novim poznanstvom.

 

RIBA

Promjene vas ocekuju na poslovnom polju, jer sanse su velike da cete promjeniti svoje radno mjesto , sto vam se i nece mnogo dopasti.

Ljubavavna sreca ce vas pratiti , to vam nece praviti probleme.

 

Stranice: 1 2