LJUBAVNOJ SRECI dolazi KRAJ!Pred ovim zodijacima je BOLAN RASKID jer ce ih PREVARITI osoba KOJU najvise VOLE!

LJUBAVNOJ SRECI dolazi KRAJ!Pred ovim zodijacima je BOLAN RASKID jer ce ih PREVARITI osoba KOJU najvise VOLE!

25. srpnja 2023. 0 By Maja

OVAN

Vi ste uvijek znali da se borite za svoju ljubavnu srecu, ali nikada niste dozvoljavali da se neko samo igra sa vasim osjecanjima. Vi ste zodijak koji zivi za ljubav i koji ce uciniti sve kako bi voljena osoba na vasoj strani bila samo sretna.

Uvijek ste cinili mnogo, mozda ponekad i previse na svoju stetu a da to niste primjetili. Vama je ljubav uvijek na prvom mjestu i to niko ne moze da promjeni.

Mislite da se niko ne moze igrati sa vasim osjecanjima, ali istina je da voljena osoba mnogo toga cini o cemu vi nista  ne znate.

Nazalost uskoro cete saznati i nece vam lako biti. Vama je vjernost jako bitna, ali vas partner vama vjeran nije. Uskoro cete saznati cijelu istinu i srce ce vam biti slomljeno kao nikada do sada.

Pred vama je jedan tezak period u kojem cete morati da se pomirite sa cinjenicom da vas je partner lagao. Naravno da neko tako ponosan kao sto ste vi preko toga nece moci preci.

Ne samo da necete moci, necete ni zeljeti jer vi ste osoba kojoj je ponos jako bitan.

Prevaru ne oprastate nikada, a vas partner ce se dobro poigrati sa vasim emocijama. Jedan tezak period je pred vama u kojem cete morati sebi priznati da niste na vrijeme primjetili da se je neko vama toliko vazan, samo sa vasim osjecanjima igrao.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2