Izaberi simbol srece i saznaj sta ti donosi,jedan je znak nove ljubavi!

Izaberi simbol srece i saznaj sta ti donosi,jedan je znak nove ljubavi!

26. srpnja 2023. 0 By Lala

I ne slutuite da vam se desava  sreca, samo je ne primecujete.

Vasi simboli srece su jednako lepi samo sto sva tri upozoravaju na razlicite stvari.Vreme je da i vi krenete novim tokom i da se sve odrazi onako kako i treba. Mozda bas onako i kako vi i ocekujete, ali se ne nadate da ce da ide  bas takvim tokom.

Tempo ne mozete da odredjujete vi, niti da se mnogo nadate da ce bas sve da ide po zeljenom smeru.I morate znati sta vam je preostalo da se  radujete.

Ponudjena su vam tri simbola srece, a vi izaberite jedan kako biste okrili sta vam sledi.  Jednima sledi nova ljubav, a to je uskoro, mozda cak i pre nego sto se nadaju.

AKO STE IZABRALI SIMBOL SRECE BROJ 1

Vi koji ste izabrali  simbol srece pod rednim brojem jedan, izabrali ste detelinu, a to je simbol srece. Nista odredjeno, niti polja koja su pojedinacna. Detelina je opsti simbol srece i vreme  je da se i tako opredelite.

Vi koji ste izabrali detelinu  pod rednim brojen  jedan, govori vam da imate sansu da vam krene na opstem zivotnom polju. Tice se velikih promena u zivotu, vremena koje ste zeleli da posvetite celom preokretu.

Doci ce do znacajnih promena koje cete zeljno da pocnete uvoditi i ici liniojom prioriteta. Prvo morate da poradite na svom radnom mestu i da finansijski budete nezavisni.Tek kada budete nezavisni, pocecete da osvajate neke  druge  note.

Tek cete onda  moci da idete na neke nove korake. Kada budete nezavisni, moci cete da trazite partnera po svome izboru. Tako se necete stideti ni zbog cega, a posebno zato sto retko izlazite jer nemate  uslove da nekome priustite znak paznje, pa i neki poklon.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3