LJUBAVNI  HOROSKOP ZA PETAK: Sudbina ce nekim znacima doneti samo srecu!

LJUBAVNI HOROSKOP ZA PETAK: Sudbina ce nekim znacima doneti samo srecu!

27. srpnja 2023. 0 By Maja

VAGA (23. septembar – 22. oktobar):

Danas će vam sudbina doneti ravnotežu i harmoniju u ljubavi. Ako ste u vezi, očekujte romantične trenutke i duboke emotivne veze sa partnerom. Ako ste slobodni, moguće je da ćete upoznati nekoga ko će vas inspirisati svojom lepotom i umetničkim duhom.

 

ŠKORPIJA (23. oktobar – 21. novembar):
Danas će vaša strast i intenzitet privući pažnju potencijalnih partnera. Ako ste u vezi, iskoristite ovaj dan za razgovor o vašim dubokim osećanjima i željama. Ako ste slobodni, moguće je da će vam se pojaviti osoba koja će vas osvojiti svojom misterioznošću i snažnom privlačnošću.

 

STRELAC (22. novembar – 21. decembar):
Danas će vam sudbina doneti mogućnost za putovanje ili avanturističko iskustvo sa voljenom osobom. Iskoristite ovaj dan za stvaranje zajedničkih uspomena i deljenje radosti. Ako ste slobodni, moguće je da će vam se pojaviti osoba koja će deliti vašu strast za avanturom.

 

JARAC (22. decembar – 19. januar):
Danas će vaša posvećenost i ambicija biti nagrađeni u ljubavi. Ako ste u vezi, očekujte podršku i razumevanje od svog partnera. Ako ste slobodni, moguće je da će vam se pojaviti osoba koja će ceniti vašu stabilnost i ozbiljnost.

 

VODOLIJA (20. januar – 18. februar):

Danas će vaša originalnost i otvorenost privući pažnju potencijalnih partnera. Budite svoji i pokažite svoju autentičnost. Ako ste u vezi, iskoristite ovaj dan za razgovor o vašim idejama i planovima. Ako ste slobodni, moguće je da će vam se pojaviti osoba koja će vas osvojiti svojom nekonvencionalnošću i inovativnošću.

 

RIBE (19. februar – 20. mart):

Danas će vaša empatija i intuitivnost biti nagrađeni u ljubavi. Ako ste u vezi, budite pažljivi prema potrebama svog partnera i pokažite mu svoju nežnost. Ako ste slobodni, moguće je da ćete upoznati nekoga ko će vas razumeti bez reči i pružiti vam podršku.

Stranice: 1 2