Ovim znacima sledi PERIOD OSTVARENJA- emocije ce im biti naglasene!

Ovim znacima sledi PERIOD OSTVARENJA- emocije ce im biti naglasene!

29. srpnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Volite jednu vodoliju ali vas nikako da spoje sudbine.  Za vas se misli da ste  nemoguca kombinacija , ali vas  srca vuku jedno drugome. Vreme je za jednu novu zivotnu sansu, i nadajte se da ce sve da bude kako zelite.

 

SKORPIJA

Kazu da ste vi i vas partner nemoguca kombinacija i vreme je da budete nacisto. Od vas se ceka da budete  par koji ce pokazati   da su to price dokonih.Jedno cete drugome pruziti sansu  da pokazete da ste pravi par koji ce odoleti svemu.

 

STRELAC

Imate sansu da se okrenete ka jednoj vagi koja vas zanima i da joj date svoje srce. Vreme je da pokazete da ste voljni  da se jedno drugome  pokazete  sta osecate. Vase srce kuca u smeru da pokazete sta osecate.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Vas radost ce biti vezana za jednu devicu kojoj zelite dati srce. Od vas se zavisi da se okrenete na jednu stranu koja ce vas  vuci ka osobi koja vas voli. Vreme je da oboje budete sposobni da prepoznate da vas vezu osecanja i da se ne libite da to i priznate.

 

VODOLIJA

Vasa ljubav ce biti verna  samo onoj pravoj i iskrenoj koja vam zgreje srce. A srce ce vam zagrejati ljubav prema jednoj ribi. Okrenite se ka njoj jer vas i ona voli, bas kao sto i vi volite nju. Od vas se samo ocekuje da spojite srca i volite se!

 

RIBE

Dajte se jednoj vodoliji  koja vas voli  i vreme je da joj tako pokazete da je volite.Imate novu zivotnu sansu i pokazite da je necete propustiti. Vreme je da joj date srce, bas kako ste i zamisljali da cete nekoga voljeti.

 

Stranice: 1 2