AVGUST ce biti mesec kojeg ce neki znaci pamtiti vecno:Evo sta donose SLEDECE SEDMICE!

AVGUST ce biti mesec kojeg ce neki znaci pamtiti vecno:Evo sta donose SLEDECE SEDMICE!

30. srpnja 2023. 0 By Lala

 

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar):

Avgust je mesec za dublje razumevanje sebe i drugih. Istraživanje unutrašnjeg sveta može vam pomoći da prevaziđete prepreke i rastete kao osoba. Na poslu, budite oprezni s finansijama i izbegavajte rizike. U ljubavi, budite iskreni i izražavajte svoje potrebe.

 

Strelac (22. novembar – 21. decembar):

Avgust donosi priliku za rast i avanturu. Otvoreni ste za nove mogućnosti i iskustva, pa iskoristite to. Na poslu, fokusirajte se na svoje dugoročne ciljeve i budite strpljivi. U odnosima, budite pažljivi prema osećanjima drugih i izbegavajte impulsivne odluke.

 

Jarac (22. decembar – 19. januar):

Avgust je vreme za postizanje stabilnosti i uspeha na poslu. Vaša upornost i posvećenost mogu biti nagrađeni. Obratite pažnju na svoje fizičko zdravlje i pronađite vreme za opuštanje. U ljubavi, komunikacija i razumevanje su ključni za održavanje bliskih veza.

 

Vodolija (20. januar – 18. februar):

Avgust donosi fokus na vaše prijatelje i društvene krugove. Povezivanje s različitim ljudima može vam doneti nove ideje i perspektive. Na poslu, budite otvoreni za saradnju i timski rad. U emotivnim odnosima, budite iskreni i izrazite svoju autentičnost.

 

Ribe (19. februar – 20. mart):

Avgust je vreme za unutrašnje istraživanje i duhovni razvoj. Slušajte svoju intuiciju i radite na razumevanju svojih dubljih emocija. Na poslovnom planu, verujte svojim instinktima i pokažite kreativnost. U ljubavi, budite saosećajni i pokažite pažnju prema partneru.

Stranice: 1 2