BRIGE I TUGA vladaju u zivotima OVIH ZODIJAKA!Uskoro ce morati da se suoce sa SLOMLJENIM SRCEM!

BRIGE I TUGA vladaju u zivotima OVIH ZODIJAKA!Uskoro ce morati da se suoce sa SLOMLJENIM SRCEM!

30. srpnja 2023. 0 By Maja

DJEVICA

Vi ste poznati po tome da za ljubav voljene osobe cinite sve sto je u vasoj moci. Vi ste odlicje iskrenosti i vjernosti, i nikada voljenom bicu ne biste ucinili nesto lose.

Vasa ljubav je uvijek bila samo iskrena, i vi se nikada ni u snu niste mogli zamisliti sa nekim drugim  u vasem zivotu.

Mnogo ste cinili za vase voljeno bice, ali  u zadnje vrijeme kao da se je sve promjenilo. Nije to vise to, i vi to osjetite. Nesto se desava u vasoj vezi, sto ni sami ne mozete da opisete. Vasa ljubavna sreca kao da je stala, ali kao i uvijek vi pokusavate sve kako bi saznali u cemu je problem.

Uskoro cete saznati sve, i zbog tog saznanja mnogo cete patiti. Vas partner ce vam priznati da je zaljubljen u jednu drugu osobu, sto ce objasniti cudna desavanja u vasoj vezi.

Jako tesko ce vam to pasti, i vi necete moci vjerovati u ono sto cujete. Pred vama je velika tuga koja ce vam slomiti srce, ali zodijak kao sto ste vi nikada ne odustaje od svoje srece. Mada cete mnogo patiti, vjeru u pravu ljubav necete izgubiti.

U narednom periodu ce se desiti nesto sto ce vas mnogo povrijediti, ali zivot ide dalje, a vi cete jos da upoznate svoju pravu ljubav.

Ljubav koja ce vam biti vjerna,  i koja ce ciniti sve za vasu srecu.

Vrijeme je za velike promjene koje ce jednu laznu ljubav udaljiti iz vasge zivota, ali nova ljubav ce sve da promjeni na bolje. Budite samo strpljivi i ne dozvolite da vas tuga savlada, jer vas poslije bolnog saznanja ocekuje velika sreca.

Stranice: 1 2