Evo koji ce u avgustu mesecu imati srece-sve im krece na bolje!

Evo koji ce u avgustu mesecu imati srece-sve im krece na bolje!

30. srpnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Vec ste uporni da se predstavite u najboljem svetlu jednom strelcu. Osecate da ga volite, ali se isto toliko i plasite. Zelite biti otvoreni i slobodni, a vi ste tako uplaseni da vas ne odbije. Trebace vam vise hrabrosti da pokazete sta zelite.

 

SKORPIJA

Mozete tacno pogadjati sta jedna devica oseca prema vama.Vreme je da joj pridjete i da se ni ona vise ne muci. Tako biste njenom srcu pricinili milost, i ogromnu radost.I svojom biste je ljubavlju ucinili srecnikom meseca.

 

STRELAC

Kuda se krecu vase misli i da li mogu ici malo dalje?Da li ste ih zarobili kod jedne vage, a nikako da joj pridjete. Ponasate se kao da ste slepi kod ociju, a jasno vam je da oboje osecate isto. Ljubav, bs ono sto se i podrazumeva.

 

JARAC

Jako ste radosni i zelite svoju radost da podelitze sa nekim. U svome srcu znate i sa kime i vreme je da srcu ispuniote zelju. Od vas zavisi sta cete i kako mu prici, ali nemojte vise da se dvoumite.

 

VODOLIJA

Nemojte oklevati ni trenm kada je u pitanju jedna riba. Voli vas i gleda i vreme je da se okrenete ka njoj i priznate sta osecate.Jako ste tvrdoglavi, bas kao sto je i ona. Da ne biste gusili i ugusili svoju ljubav, pridjite jedno drugom, pa ko pre!

 

RIBE

I vi gusite svoje emocije prema jednoj vodoliji, a znate da ne biste smeli.Jako je tvrdoglava, i mada vas voli, tera vas da prvi otvorite srce. Ne budite deca, odrasli ste ljudi! Sto pre otkrijte sta osecate jedno  za drugo, dok se noije pojavio suparnik!

 

Stranice: 1 2