Evo STA nam DONOSE prvi DANI avgusta-KRALJICA  GOVORI!

Evo STA nam DONOSE prvi DANI avgusta-KRALJICA GOVORI!

30. srpnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Prvi dani avgusta vas zaticu nesigurnim, jer krijete osecanja.Lakse je da budete otvoreni i sigurni i da znate kuda biste, ali jos niste.Osecate strah od odluka koje morate doneti. Kraljica govori da morate naci izlaz!

 

SKORPIJA

Prvi dani avgusta ce vam doneti veliko olaksanje zbog veze u kojoj ste. Do sada ste dosta skrivali, a sada ste svima dali do znanja koga volite. Kraljica govori da morate svoju drugu sansu da obistinite, i ne ponovite staru gresku.

 

STRELAC

Prvi dani avgusta ce vam probuditi  osecaj da ste  nesto vazno propustili. Vec ste do sada isli nasumicno i niste mnogo mislili ni o cemu.Kraljica govori da je red da se ukljucite u sve i da pocnete da zivite svoj zivot!

 

JARAC

Prvi dani aprila ce vas dovesti u stanje emotivnog haosa. Morate se dobro zamisliti i sta cete i kako cete. Sebe morate dovesti u red, a svoje srce na mesto. Osecate vec dugo da vam ga je neko odneo sa sobom.

 

VODOLIJA

Prvi dani avgusta ce poceti  vasim tvdoglavim stavom.Vreme je da se zapitate sta sve moze da se izdesava vasim doprinosom. Kraljica govori da morate povuci rucnu, da popustite ili ce sve otici u propast. Popustite, i ne zatezite da ne bude gore!

 

RIBE

Prvi dani avgusta donose vam tople oci jednoga  raka, koji ce vas zaljubljeno gledati. Nemojte se cuditi osecanjima i onome sto vas nosi u oblake.Kraljica govori da sledi velika i prava ljubav, poput onih fatalnih. Onih koje se desavaju samo jednom u zivotu i samo retkima.

Stranice: 1 2