PONEDELJAK ce biti dan za VELIKA IZNENADJENJA, jedan znak ce DOZIVETI LJUBAV na PRVI POGLED…

PONEDELJAK ce biti dan za VELIKA IZNENADJENJA, jedan znak ce DOZIVETI LJUBAV na PRVI POGLED…

30. srpnja 2023. 0 By Maja

 

Vaga (23. septembar – 22. oktobar):

 

Vage će u ponedeljak biti okružene ljubavlju i pažnjom. Moguće je da će se osećati voljeno i cijenjeno od strane svoje porodice ili partnera. Neka izraze svoje osećaje i pokažu svoju zahvalnost prema ljudima koji ih čine srećnim.

 

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar):

Ponedeljak će doneti strastveni dan za Škorpije. Moguće je da će se susresti sa nekim ko će ih snažno privući na prvi pogled. Ova senzualna privlačnost mogla bi ih obuzeti, ali bi trebalo da pažljivo procene svoje osećaje pre nego što donesu bilo kakve odluke.

 

Strelac (22. novembar – 21. decembar):

Strelčevi će u ponedeljak biti u raspoloženju za zabavu i avanturu. Moguće je da će upoznati nekoga s kim će provesti uzbudljivo vreme. To bi mogao biti početak nečeg zanimljivog, ali Strelčevi bi trebalo da budu oprezni i da se ne zanesu previše brzo.

 

Jarac (22. decembar – 19. januar):

Jarčevi će u ponedeljak osećati sigurnost i povezanost sa svojim partnerom. Moguće je da će im partner pokazati svoju ljubav i brigu na neki poseban način. Neka se otvore prema partneru i pokažu svoje osećaje.

 

Vodolija (20. januar – 18. februar):

Vodolije će u ponedeljak biti okružene toplinom i pažnjom. Moguće je da će provesti kvalitetno vreme sa svojim prijateljima ili partnerom. Neka uživaju u svakom trenutku i pokažu svoju zahvalnost prema ljudima koji ih čine srećnim.

Stranice: 1 2