Pocinje ZADNJI MESEC LETA, evo kome ce DONETI PRAVO BOGASTVO i SRECU na polju KARIJERE!

Pocinje ZADNJI MESEC LETA, evo kome ce DONETI PRAVO BOGASTVO i SRECU na polju KARIJERE!

31. srpnja 2023. 0 By Maja

Ovan (21. mart – 19. april)

Avgust će za Ovnove doneti prilike za povećanje prihoda i finansijski napredak. Vaša energija i hrabrost će vam pomoći da preuzmete inicijativu i ostvarite svoje ciljeve. Ovo je odličan mesec za pokretanje novih projekata i investicija koje će vam doneti finansijsku dobit.

 

Bik (20. april – 20. maj)

Za Bikove, avgust će biti mesec stabilnosti i sigurnosti u finansijama. Vaša posvećenost i strpljenje će vam doneti finansijsku stabilnost. Neka budete pažljivi u upravljanju novcem i razmotrite dugoročne planove za ulaganje kako biste ostvarili prosperitet.

 

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Avgust će za Blizance doneti mogućnosti za novim izvorima prihoda i proširenje poslovnih veza. Vaša komunikativnost i veštine pregovaranja će vam pomoći da pronađete unosne poslovne prilike. Budite otvoreni za nove ideje i saradnju kako biste ostvarili finansijski uspeh.

 

Rak (21. jun – 22. jul)

Za Rakove, avgust će biti mesec za razvijanje finansijske sigurnosti. Vaša intuicija će vam pomoći da prepoznate isplative prilike i odluke koje će vas dovesti do finansijskog blagostanja. Neka budete hrabri u donošenju važnih finansijskih odluka.

 

Lav (23. jul – 22. avgust)

Avgust će za Lavove doneti mogućnost za finansijski proboj. Vaša harizma i liderstvo će vas izdvojiti na poslovnom polju i otvoriti vrata novim prilikama za zaradu. Ovo je odličan mesec za pokretanje sopstvenog biznisa ili pregovaranje za bolje uslove na poslu.

 

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Za Device, avgust će biti mesec organizacije finansija i postavljanja dugoročnih ciljeva. Vaša analitičnost će vam pomoći da napravite realan plan za upravljanje novcem i ostvarivanje finansijskih ciljeva. Neka budete pažljivi u donošenju finansijskih odluka i izbegavajte rizične investicije.

Stranice: 1 2