Poslije mnogo problema ovi znaci ce napokon biti SRETNI U LJUBAVI!

Poslije mnogo problema ovi znaci ce napokon biti SRETNI U LJUBAVI!

31. srpnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Sanjali ste o sreci sa ribom, i nikako da vas ona obraduje nekim signalom. Verujte da idete  od sebe da cete biti uporni i da cete  dati  sve od sebe.Ako  vas samo malo ohrabri, vec cete biti njeni, a ona vase voljeno bice.

 

SKORPIJA

Sve ste dali od sebe  i vreme je da se i vas partner primiri.Nadali  ste se da cete imati sansu  da se ne morate toliko boriti. Kao da vas vas parter ne voli bas dovoljno, ili samo zeli  da svali sav teret vase veze, na vas!

 

STRELAC

Zapratili ste jednu vagu i ne mozete da je zanemarite. Ona vas  stalno uvlaci u neke  svoje krugove a vi niste spremni na to. Ovih dana budite uporniji i pokazite da vas ne zamimaju njeni prijatelji, nego samo ona licno.

 

JARAC

Nekada se osecate tuznim sto ste se rodili, a verujte da gresite. Nekada ce se zivot cini tako nesrecnim, a ne slutite da ce vasa sreca uskoro.Tada cete se smejati svojim razmisljanjima, koja su bila trenutno nepromisljena.

 

VODOLIJA

Osecanje koje gajite prema jednoj ribi, samo ce vas naterati da joj i dalje budete blizu. Sve dok je ne osvojite, bicete njena senka  i vreme je da se i ona opredeli za vas.Mozda cete oboje biti zapanjeni osecanjima onog drugoga, kada se sretnete oci u oci.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Necete ni zamisliti  da ljubav moze da se oseti  samo u jednome  pogledu. Kada se sukobe vase oci sa ocima  jedne vodolije, shvaticete neverovatnu srecu.Uvereni da se ljubav desava u momentu, zelecete da zauvek traje dan!

Stranice: 1 2