Prvog avgusta je Super Mesec: Ovo je tačna prognoza o tome šta donosi za SVAKI znak zodijaka!

Prvog avgusta je Super Mesec: Ovo je tačna prognoza o tome šta donosi za SVAKI znak zodijaka!

31. srpnja 2023. 0 By Maja

Super Mesec, očaravajući fenomen kada pun Mesec doseže najbližu tačku Zemlje, donosi moćne energetske promene koje utiču na sve horoskopske znakove. Ovog prvog avgusta, na nebu će se odigrati spektakularni prizor koji će zasigurno uticati na naše živote. Evo tačne prognoze o tome kako će Super Mesec delovati na svaki znak zodijaka:

 

Ovan (21. mart – 19. april)

Super Mesec donosi Ovnovima snažnu energiju i strast za ostvarivanje svojih ciljeva. Osetićete snažnu potrebu da krenete u akciju i da preduzmete sve potrebne korake kako biste ostvarili svoje ambicije. Iskoristite ovu moćnu energiju kako biste prebrodili sve prepreke i krenuli hrabro ka ostvarenju svojih snova.

 

Bik (20. april – 20. maj)

Super Mesec će probuditi vašu senzualnost i kreativnost. Bićete inspirisani da istražite nove hobije i umetničke izraze. Ovo je odlično vreme za dublje povezivanje s voljenim osobama i razvijanje romantičnih veza.

 

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Super Mesec će osnažiti vašu komunikaciju i intelektualne sposobnosti. Bićete izuzetno oštroumni i brzi u razmišljanju. Iskoristite ovu energiju kako biste postigli uspeh u pregovorima i sastancima, ali budite pažljivi da ne preopteretite sebe obavezama.

 

Rak (21. jun – 22. jul)

Super Mesec će ojačati vaše emocionalne veze i povećati osećaj sigurnosti u porodičnom okruženju. Osetićete snažnu potrebu za brigom o voljenima i provedite više vremena s porodicom. Takođe, ovo je odlično vreme za lični rast i razvoj.

 

Lav (23. jul – 22. avgust)

Super Mesec će naglasiti vašu harizmu i privlačnost. Bićete u centru pažnje gde god da se pojavite. Iskoristite ovu energiju da izrazite svoje kreativne talente i ostvarite svoje ambicije.

 

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Super Mesec će osnažiti vašu analitičnost i organizacijske sposobnosti. Ovo je odlično vreme za postavljanje novih ciljeva i planiranje budućnosti. Povedite računa o zdravlju i dobrobiti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2