Ovan srecan, Strelac raspolozen, Skorpija i Lav u ljubavi…

Ovan srecan, Strelac raspolozen, Skorpija i Lav u ljubavi…

1. kolovoza 2023. 0 By Lala

VAGA

Probajte da izbegnete moguce posledice onoga sto sledi.  Mozda cete biti samo ucesnik u jednom duelu, gde  mozete reagovati. Pazite sta govorite i kojim tonom, da vam se ne obije od glavu.

 

SKORPIJA

Vasa ljubav sa jednim lavom ide uzlaznom linijom. Srce vam igra u smeru novih koraka i pokazite da znate sta hocete i sta zelite od zivota. Vasa je zelja da vas svi ostave na miru, da se volite i da vam se ne mesaju.

 

STRELAC

Raspolozeni ste i mislite da vam niko nista ne moze. Vreme je da se srede  neki stari nesporazumi, pa ce vas usreciti i njihovo resenje. Za sada ste srecni, raspolozeni i zadovoljni, pa tako cekate nove dane.

 

JARAC

Zaljubljujete se u jedno bice, ne znajuci da ono u vas vec jeste. Odavno vas je zapratilo i nosi vas u grudima, ali tajno. Naredni dani ce da vam  otkriju tajnu da ste voljeni, pa ce i vasa simpatija biti dvostruko nagradjena.

 

VODOLIJA

Osecate se umorno i vidite da gubite snagu, ali se ne date.Srce vam kuca u smeru da se oduprete losim stvarima i losem uticaju. Da necete uspeti u tome, tek cete uvideti, pa cete se morati pomiriti sa situacijom.

 

RIBE

Morate malo da popustite i da prihvatite stvari kakve jesu.Vase srce zeli da voli i da se izbori za jednu vodoliju. Nikako da nadjete put do nje, pa cete morati traziti pomoc prijatelja. Nekoga na koga mozete racunati, i ko poznaje osobu do koje vam je stalo.

Stranice: 1 2