Evo KOJI ZNACI ce tokom OVOG MESECA doziveti VELIKU BOL i RAZOCARENJE!

Evo KOJI ZNACI ce tokom OVOG MESECA doziveti VELIKU BOL i RAZOCARENJE!

2. kolovoza 2023. 0 By Maja

VAGA

Nema sumnje u to da ste vi jak zodijak koji je uvijek znao da se bori za svoju srecu. Kada je ljubav u pitanju uvijek ste znali sta zelite, a sta ne. Vi ste misljenja da vas niko ne smije varati ili se igrati sa vasim osjecanjima, to sebi nikada necete dozvoliti. U pravu ste, jer vi znate da cijenite sebe i svoju ljubav koja je uvijek bila samo iskrena.

Sa vasim partnerom ste postigli mnogo, jer zajedno ste radili na tome da budete samo sretni.

Ipak vas partner tokom mjeseca septembra pravi jednu veliku gresku preko koje vi necete moci preci. Vi ste zodijak koji drzi do sebe, i neko ko nikada nece oprostiti lazi i prevare. Upravo za takvu jednu laz cete saznati tokom mjeseca septembra i svece krenuti u drugacijem smijeru. Vi cete donijeti jednu odluku koja vam sigurno nece lako pasti, ali uvijek ste bili odlucni i  nista drugacije nece biti ni ovaj put.

Mada svog partnera mnogo volite, preko nekih desavanja necete moci preci.

Pred vama je jedan tezak mjesec u kojem cete morati imati mnogo snage, ali vi ste zodijak sa velikim karakterom i velikom zeljom da u vasem zivotu vlada sreca. Za tu srecu cete nastaviti da se borite ma koliko god vam tesko bilo.

U vasem zivotu nema mjesta za tugu i razocarenja, vi cete nastaviti da trazite svoju srecu, i s vremenom cete je i pronaci .

Septembar mijenja sve, ali vasu odlucnost i snagu nece moci promjeniti.  Vrijeme dolazi za velike promjene koje ce vam dati jos vecu snagu.

Stranice: 1 2