OVA TRI zodijaka ce imati NAJVISE SRECE U zadnjem letnjem mesecu – AVGUSTU!

OVA TRI zodijaka ce imati NAJVISE SRECE U zadnjem letnjem mesecu – AVGUSTU!

2. kolovoza 2023. 0 By Lala

 

LAV:

Posao:

Vi ste jedasn od tri srecnika u ovom mesecu.To znaci samo jedno, a to je da ce vam ici sve od ruke. Nemate prepreka, zackoljica niti onih koji ce biti prepreka na vasem putu: na putu do vaseg poslovnog uspeha.Ovaj mesec je u vasem znaku i to je ono sto ce vas bodriti i terati u nove pobede. Vas posao ide uporedo uspesno sa vasim malimprivatnim biznisom. Pokrenuli ste nesto privatno, i ide vam zadovoljavajuce.

Ljubav:

Vasa je ljubav poput mirnog plavog mora, lepa i bistra i nicim pomucena. Vasa ce ljubav biti lep spoj, koji ce biti jaci kako odmicu dani. Ovaj letnji mesec ce biti mesec najlepsihdogadjaja u vasoj vezi do sada. Lepi trenutci su pred vama, a i ljubav kao ljubav , lepa je sama od sebe.  Vas partner je srecan kraj vas, bas kao i vi kraj njega. kada biste se zamisljali kraj nekog drugoga, sebe ne biste videli ovako srecnoga.

Zdravlje:

Mogli biste povesti racuna da sticete malo,vise kondicije. Inace sve je odlicno!

 

 

 

 

DEVICA:

Posao:

Odavno ste zeleli nesto bas ovako lepo, da vam se desava. Mesec avgust je od onih meseci koji ce vam to ostvariti. Prvo od svega lepoga je promena radnoga mesta. Ona zahteva novu energiju, nove radne kolege i nove zadatke. Bicete unapredjeni i to je ono sto ce vam dati nova krila.Vi ste uvek voleli izazove, pa vam je to plus.

Ljubav:

Posto ste startovali sa izazovom nove radne sredine, tako ste izazove prosirili na novo radno okruzenje. U tom okruzenju se nalazi jedna prelepa crnka koja vam salje skrivene poglede. Cim ste je primetili u skupu ljudi., zakleli ste se da cete je osvojiti. A kada su vam se pogledi sreli ostali ste zarobljeni u mestu. Smesi vam se nova ljubav, jako velika i lepa.  Vi ste treci srecnik meseca avgusta.

Zdravlje:

Vrlo dobro!

Stranice: 1 2