Ovi znaci su SADA RASTAVLJENI, ali im do KRAJA AVGUSTA sledi POMIRENJE i OSTVARENJE ZELJE!

Ovi znaci su SADA RASTAVLJENI, ali im do KRAJA AVGUSTA sledi POMIRENJE i OSTVARENJE ZELJE!

2. kolovoza 2023. 0 By Lala

  Vazno je da kazemo da ce ovi znaci do kraja avgusta doziveti velike promene.

 

 

1. Lav (23. jul – 22. avgust):

Dragi Lavu, sada se osećate rastavljeni od važne osobe u vašem životu. Međutim, ne brinite, jer će se stvari do kraja avgusta promeniti. Postoji velika šansa za pomirenje i ostvarenje vaše dugogodišnje želje. Ostanite strpljivi i sačekajte da se sve dogodi prirodno. Vaša harizma i pozitivan stav će vam pomoći da prebrodite ovo razdoblje i dočekate srećne promene.

U ovom trenutku, Lavu, osećate se kao da ste udaljeni od osobe koja vam znači mnogo. Bez obzira na razlog tog rastanka, znajte da će vam vreme do kraja avgusta doneti promene u vašem odnosu. Postoji mogućnost za pomirenje i ponovno sjedinjenje sa tom osobom. Pokušajte da otvoreno izrazite svoje osećaje i razgovarate o svojim željama i potrebama. Vaša hrabrost i iskrenost mogu doprineti da se prebrode prepreke i uspostavi dublje razumevanje. Verujte u svoje srce i svoju intuiciju jer vas vode ka sreći.

 

 

2. Vaga (23. septembar – 22. oktobar):

Vaga, trenutno se suočavate sa rastavljenim emocijama i odnosima. No, nemojte gubiti nadu, jer do kraja avgusta vaša sudbina će se promeniti. Očekuje vas pomirenje sa voljenom osobom i ostvarenje onoga što toliko želite. Fokusirajte se na svoje unutrašnje ravnovese i kompromis kako biste olakšali ovaj prelazni period. Vaša sposobnost da pronađete balans i lepotu u svemu će vam pomoći da prebrodite teškoće i dočekate sreću.

Draga Vago, trenutno ste suočeni s neizvesnošću i razdvojenošću u vašim odnosima. Međutim, ne gubite nadu jer su pred vama periodi pomirenja i ostvarenja vaših želja. Vaša sposobnost da pronađete ravnotežu i pravičnost će vam pomoći da prevaziđete nesuglasice i ponovno uspostavite harmoniju. Možda će biti potrebno da saslušate i razumete tuđe potrebe kako biste pronašli kompromis i uskladili vaše odnose. Ostanite otvoreni za komunikaciju i pokažite svoju suptilnu diplomaciju koja će vam pomoći da doživite lepe trenutke sa voljenima.

 Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2