Rak ce biti srecan, Lav zaprosen,Skorpiji nesto posebno:Ko ce biti NAJTUZNIJI?

Rak ce biti srecan, Lav zaprosen,Skorpiji nesto posebno:Ko ce biti NAJTUZNIJI?

2. kolovoza 2023. 0 By Lala

VAGA

Vase radosti ce tek da uslede i vreme je da se srede vase misli.Vreme je da budete razumni i da se dogovorite sa partnerom sta je najbolje za vas.Vasa situacija se znatno poboljsava i vreme je da budete odlucni.

 

SKORPIJA

Nikako da se srede vase misli, a ovaj period ce vas  konacno odvesti u drugom smeru.Vreme je da vam se uprkos losim nadama, dese lepe stvari. Vama naredni period donosi neke jako lepe i posebne stvari.A sta posebno, tek cete videti!

 

STRELAC

Vreme je da se srede stvari i da da konacno shvatite o cemu se radi. Vas ce stici karma i zbog nekih otvorenih razgovora, bicete kaznjeni tugom. Tek cete shvatiti da ste hteli najbolje i da je vreme ucinilo da ispadne skroz drugacije.

 

JARAC

Ljubav cete deliti sa jednom osobom koja ce vam ubrzo prirasti za srce. Od vas se ceka da budete kao i uvek razumni i tolerantni. Vreme je da jedno drugo radujete, iz dana u dan sve vise i vise. Vase srce ce vas upozoravati na veliku ljubav.

 

VODOLIJA

Vas san o sreci bi imao sanse da se desava u narednom periodu.Srescete nekoga, ko ce postati vasa ljubav i vasa sreca. Vreme je da budete  otvoreni, pozitivni i da prihvatite ono sto vam se nudi.Ljubav je lepa dok ste u neizvesnosti.

 

RIBE

Vasa ljubav ce morati da se stopira i da bude  srediste jednog duela. Neko treci ce vam se uplesti u vezu i vreme je da otvorite razgovor. Dok partner bude izbegavao sa obrazlozenjem, vreme je da donesete  konacnu odluku.Niko drugi, do vi licno!

Stranice: 1 2