Za JARCA i VODOLIJU ce AVGUST biti mjesec za PAMCENJE, a evo zasto!

Za JARCA i VODOLIJU ce AVGUST biti mjesec za PAMCENJE, a evo zasto!

2. kolovoza 2023. 0 By Maja

VOODLIJA

Poslovnih obaveza imate mnogo, i one vam zaista ne pruzaju mnogo vremen a za privatni zivot. Ali vi ste odlucni da postignete sto ste i zamislili. U ovom mjesecu vas ocekuju novi poslovni izazovi koji ce od vas zahtijevati mnogo. Ipak vi ste poznati po tome da ne odustajete  i kada postane malo teze. Vama ce vasa zelja za poslovnim uspijehom donijeti mnogo.

Ovaj mjesec donosi velike novcane dobitke koji ce vak i vas iznenaditi. Vi jeste imali malo veca ocekivanja, ali dobitak koji je pred vama nadmasice sve. Veliki novci vas ocekuju, ali vi ste uvijek znali da se izborite za sebe. Niko vam nije ravan kada su poslovni izazovi u pitanju. Tamo gdje bi mnogi odustali, vi nastavljate dalje. Uspjeh je pred vama kakvog niste mogli ni zamisliti. Ovaj mjesec cete pamtiti  po velikom uspjehu.

Kada je ljubav u pitanju vodolije koje su u vezi ce dozivjeti pavo ljubavno cudo.  Mada ste imali osjecaj da se vas partner poceo emotivno povlaciti, on ce vas jednim svojim postupkom mnogo iznenaditi. Dokazace vam koliko ste voljeni, jer ste to zaista i zasluzili. Mnogo ulazete u svoju vezu i vas partner to itekako zna da cijeni. Mada vam on to uvijek ne pokazuje, vasa ljubav i vas podrska mu mnogo znace.

Vodolije koje su slobodne nece imati mnogo srece u ljubavi, ali to im nece mnogo smetati. Trenutno uzivate u lijepim trenutcima sa dragim osobama i to ne zelite mijenjati. Mada vam je ljubav mnogo bitna, vasa zadnja veza nije ostavila dobar trag na vasem srcu. Zelite se odmoriti od svegai na tome vam niko ne moze zamjeriti. Fokusirajte se na ono sto vam je trenutno bitno, ljubav ce jos pronaci put do vas.

 

 

 

 

Stranice: 1 2