Zadnji letnji mesec moze da bude SUDBONOSAN za cak CETIRI ZNAKA, evo kakva ih sreca ocekuje…

Zadnji letnji mesec moze da bude SUDBONOSAN za cak CETIRI ZNAKA, evo kakva ih sreca ocekuje…

2. kolovoza 2023. 0 By Maja

VAGA

Vi cete sa desavanjima koja su pred vama biti zadovoljni, jer na poslovnom polju vas ocekuju promjene koje ce vam donijeti odlicnu zaradu. Za probleme necete znati jer ce sve da vam krene onako kako ste vi zeljeli. Ljubavna sreca vam je takodje naklonjena.

 

SKORPIJA

Pred vama su desavanja koja vam donose velike obaveze na poslovnom polju ali samim tim i vecu zaradu koja ce vam znaciti mnogo. I na polju ljubavi sve ce da vam krene na bolje jer jedna osoba do koje vam je mnogo stalo napokon vam priznaje svoju ljubav.

 

STRIJELAC

Desavanja koja su pred vama samo vam dobro donose jer vi cete tokom mjeseca avgusta postici mnogo. Na poslovnom polju sve ce da vam krene onako kako ste zeljeli ali za sto ste se mnogo i trudili. Pred vama je samo velika sreca.

 

JARAC

Vi za probleme do kraja mjeseca avgusta necete znati. Vama ce sve da krene na bolje jer pred vama su desavanja koja ce vam samo veliku srecu donijeti. Vi cete biti zadovoljni i za probleme necete znati. Sve se odvija po vase  planu.

 

VODOLIJA

Sreca vam je do kraja mjeseca posebno naklonjena jer vi cete mnogo toga postici. Na poslovnom polju vas ocekuju veliki dobici koji ce vam znaciti mnogo. Sve sto ste imali u planu vi cete i postici jer ce sve da vam krene samo na bolje.

 

RIBA

Desavanja koja su pred vama donose vam veliku srecu koja ce vam biti od velikog znacaja. Pred vama je velika sreca jer cete imati priliku da napokon postignete sve sto ste zeljeli.

Stranice: 1 2