Horoskop boginje ljubavi otkriva sta vas ceka na polju ljubavi do kraja godine!

Horoskop boginje ljubavi otkriva sta vas ceka na polju ljubavi do kraja godine!

4. kolovoza 2023. 0 By Lala

VAGA

Do sada ste bili nesigurni ali ce sada da vasa ljubav cveta. Nekoga cete upoznati i vreme je da budete od starta puni samopouzdanja. Neka se zna sta cete dalje, sta je ono sto osecate i sta zelite.

 

SKORPIJA

Jako ste sigurni u sebe i svoje srce a jos da se uverite u partnerovo.Ono vas vodi ka lepsim  stvarima i verujte da ce vas odvesti velikom zivotnom koraku. Kako stoje stvari do sada,  do kraja godine cete moci razmisljati  o zajednickom zivotu.

 

STRELAC

Niste spremni za nove korake, a moracete da ih pravite. Da li cete biti sigurni, necete moci znati dok se nadjete u sitiuaciji.Boginja ljubavi ce biti na vasoj strani kao velika podrska. Kada se sretnete sa jednom vagom, trebace vam!

 

JARAC

Ne plasite se nicega, vi tako dobri i nezni. Ako ste u ovoj polovini godine pustali da vas omalovazavaju, ne dajte dalje. Vreme je da vas zavoli jedan ovan, bas onoliko, koliko vi volite njega, tajno!

 

VODOLIJA

Od vas se ocekuje da budete  uzorni u svemu.Mada ste tako i navikli, ali ste navikli i da budete autoritet svima. Nece noci bas da bude sve po vasem, pa se nemojte zalud srditi.Boginja ljubavi vas upozorava da popustite, radi svoje srece!

 

RIBE

Boginja ljubavi ce vas nagraditi velikom srecom.Do kraja godine cete biti jako zadovoljni i necete se zaliti. Ljubav  osobe koju cete sresti i sa kojom cete se zavoleti, bice pravo cudo. Cudo koje se desava samo jednom u zivotu i samo retkima, a vi cete biti taj redak primer.

Stranice: 1 2