SUBOTA. 5 avgust. , bice IDEALAN DAN za EMOCIJE, i nekome sledi LJUBAV na PRVI POGLED!

SUBOTA. 5 avgust. , bice IDEALAN DAN za EMOCIJE, i nekome sledi LJUBAV na PRVI POGLED!

4. kolovoza 2023. 0 By Maja

Ovan (21. mart – 19. april): Iskre Strasti

Ovnovi, iskre strasti će zasijati u subotu. Vaša energija će biti privlačna i ubedljiva, privlačeći pažnju potencijalnih partnera. Ovo je vreme da pokažete svoju strast i hrabro priđete osobi koja vas intrigira. Ljubav na prvi pogled nije isključena!

 

Bik (20. april – 20. maj): Duboko Povezivanje

Bikovi, subota donosi mogućnost dubokog povezivanja sa voljenom osobom. Osećaćete emotivnu bliskost i podršku. Ako ste slobodni, neko poseban bi mogao ući u vaš život i probuditi intenzivne emocije.

 

 

Blizanci (21. maj – 20. jun): Reči Ljubavi

Blizanci, vaša veština reči dolazi do izražaja. Iskoristite ovu subotu da otvoreno izrazite svoje osećaje prema partneru. Ako ste u potrazi za ljubavlju, komunikacija će biti ključ za povezivanje sa potencijalnim partnerom.

 

 

Rak (21. jun – 22. jul): Romantični Sanjar

Rakovi, vi ste pravi romantični sanjar. Ova subota će vam doneti mogućnost da iskažete svoje duboke emocije na kreativan način. Vaša osećajnost će privući pažnju, a romantični trenuci će biti nezaboravni.

 

 

Lav (23. jul – 22. avgust): Romantična Iznenađenja

Lavovi, još jedan dan romantičnih iznenađenja je pred vama. Otvoreno izražavanje emocija će vam pomoći da produbite vezu sa partnerom. Ako ste slobodni, možda ćete doživeti nešto neočekivano sa osobom koja će vas osvojiti.

 

 

Devica (23. avgust – 22. septembar): Delikatni Dodiri

Device, delikatni dodiri će izraziti više od reči. Subota je idealna za fizičku bliskost i nežne trenutke sa voljenom osobom. Ako tražite ljubav, neka vam dodiri budu način izražavanja svojih osećanja.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2