Izaberi PUT kojim bi KRENUO i saznaj GDJE te ZIVOT VODI!Jedan je znak VELIKE TUGE  zato BIRAJ PAZLJIVO!

Izaberi PUT kojim bi KRENUO i saznaj GDJE te ZIVOT VODI!Jedan je znak VELIKE TUGE zato BIRAJ PAZLJIVO!

17. kolovoza 2023. 0 By Maja

PUT BROJ 1

Ti si osoba koja se je uvijek suocavala sa raznim problemima, ali to nije moglo da zaustavi tvoju zelju da nastavis da se boris za ono sto ti je u zivotu bitno. Mnogo si puteva do sada prosao u potrazi za svojom srecom.

Neki su bili uspjesni, neki ti i nisu donijeli najvecu srecu.

Ti si osoba koja uvijek pokusava da se izbori za svoju srecu ma koliko go ponekad tesko bilo. Uvijek si imao jasne ciljeve, ali nisi uspio da ostvaris sve sto si zelio.

Ipak nikada nisi ni pomislio na to da odustanes jer tebi je sreca od jako velikog znacaja.

Tvoj put kojeg si izabrao pokazuje da ces se u zivotu susretati sa jos mnogo problema.  Ali i da ces uspjeti savladati svaku prepreku koja se nadje na tvom putu ka velikoj sreci.

Tebe tvoj put vodi u jednu bolju buducnost koja ce imati svoje prepreke, ali ti ces ipak uspjeti sve da postignes.

Nikada ne odustajes , a sudbina je uvijek bila na strani dobrih i upornih ljudi kao sto si ti. Nece uvijek sve biti onako kako si zamislio, ali sreca ce pokucati na tvoja vrata kada se najmanje budes nadao.

 

PUT BROJ 2

Ovaj put pokazuje da si do sada morao da se suocavas sa mnogo problema, posebno na poslovnom polju nisi imao mnogo srece. Mada si uvijek veliki trud ulagao u sve sto ti je bitno, nije ti polazilo za rukom da ostvaris svoje snove.

Neki manji su se ostvarili, ali oni veliki su ostali samo pusta zelja.

Ti si neko ko je naucio da se bori, mada je i tebi dosta borbe jer ti zelis srecu u svom zivotu. Nazalost put kojeg si izabrao pokazuje da tebe zivot vodi prema problemima koji ce s vremenom samo postajati veci.

Nece ti biti lako, jer mnogo prepreka ce biti pred tobom koje ce ti mnogo toga otezati.

Ti ces se nastaviti boriti, mozda bas zato jer nisi naucio da se predas ni kada ti je najeteze u zivotu bilo. Vrijeme je za velike promjene koje ce brzo nastupiti i ti ces se sa mogim problemima morati suociti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2