Ovi zodijaci UVIJEK ZELE VISE, ali SUDBINA ce ih KAZNITI i MNOGO im

Ovi zodijaci UVIJEK ZELE VISE, ali SUDBINA ce ih KAZNITI i MNOGO im

18. kolovoza 2023. 0 By Maja

Pred ovim zodijacima su velike promjene, jer sudbina ih kaznjava za veliku pohlepu.

Nisu naucili da budu skromni, ali upravo zbog toga sve se mijenja u njihovom zivotu.

BLIZANCI

Naravno da vi za sebe nikada necete reci da ste pohlepni, prije cete reci ambicionozni ali sudbina na to gleda drugacije. Vi ste u svom zivotu uvijek veliki trud ulagali kako bi ostvarili sve sto zelite, ali i to sve vam nije bilo dovoljno.

Uvijek ste zeljeli vise, mada ste cesto bili u situaciji da imate skoro sve,  nije bilo dovoljno.

Vi ste zodijak koji zaista mnogo cini za sebe i koji se mnogo trudi, to se ne moze poreci. Ipak postoje neke vase karakteristike koje mozda ponekad ni sami ne primjecujete, a to je zelja da uvijek imate vise nego drugi. Vi to ne zelite zato sto vam je potrebno, vec prosto sto samo tesko mozete posmatrati da neko ima nesto sto vi nemate.

Volite da se dokazujete, ovo ne zelite rado da cujete ali zvijezde govore svoju pricu.

Ne znate kada je dosta, i koliko god da imate vi cete teziti da imate jos vise. Pred vama je jedan period u kojem ce se sudbina upetljati u vas zivot. Ono sto ste do sada stvarali i za sto se borili samo kako bi se dokazali pred drugima, sudbina ce vam oduzeti.

Ona ima svoje nacine da vam kaze kada je dosta i da treba da postanete skromnija osoba.

Slijedi period u kojem cete se i sami cuditi kako ono sto vam je mozda najdraze polazi naopako. Pred vama su velike promjene, jer vi cete uskoro zeljeli i ili ne, morati da se naviknete na malo skromniji zivot.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2