Ako ste rodjeni u znaku VAGE i SKORPIJE…Saznajtesa vam DONOSE zadnji dani AVGUSTA…

Ako ste rodjeni u znaku VAGE i SKORPIJE…Saznajtesa vam DONOSE zadnji dani AVGUSTA…

22. kolovoza 2023. 0 By Maja

SKORPIJA

POSAO

Na vasem trudu drugi vam mogu samo zavidjeti. Koliko vi energije ulazete u svoj posao je zadivljujuce. U zadnje vrijeme mozda i niste bili toliko zadovoljni sa svojim poslovnim rezultatima, ali od vas se nikada ne ocekuje da odustanete.

Pred vama su dani u kojima cete napokon uspijeti da ostvarite odlicne poslovne rezultate koj ice vam do kraja mjeseca donijeti vecu sumu novca.

Umijete se zauzeti za svoj stav kada je njpotrebnije i to ce vam do kraja mjeseca avgusta donijeti odlican uspjeh.

LJUBAV

ZA SKORPIJE KOJE SU U VEZI:

Manje nesuglasice sa voljenom osobom vas ocekuju. zlog je vasa tvrdoglvost, ali i tvrdoglavost vaseg partnera. Ne zelite da popustite i to vam donosi samo trenutke koji ce vam stvarati stres.

Vas partner vas podrzava u nekim situacijama ali u nekim vam zaista zna izvuci posljedni nerv. Mada ni vi niste osoba sa kojom je uvijek lako, ovaj put ce vecina problema koja su pred vama dolaziti od strane vaseg partnera.

Ne nervirajte se nego pokusajte popustiti zbog sebe i mira kojeg zasluzujete. Vas partner ce shvatiti gdje je pogrijesio i na kraju ce traziti oprostaj koji mu necete tako lako pruziti.

Mada ste vi osoba koja uvijek tezi ka harmoniji, ovaj put necete tako lako poustiti jer cete znati da ste vi bili u pravu.

ZA SLOBODNE SKORPIJE:

Vec duze vrijeme vam se dopada jedna osoba ali vi nikako da skupite hrabrosti da joj to na neki nacin pokazete. Nece biti potrebe za to jer ce upravo ta osoba vama da prizn osjecanja koja ima prema vama. Pocetak nove ljubavi je pred vama.

ZDRAVLJE

Vase zdravlje ce vas odlicno sluziti.

Stranice: 1 2