Ovi znakovi ce do KRAJA LJETA dozivjeti VELIKO RAZOCARENJE!

Ovi znakovi ce do KRAJA LJETA dozivjeti VELIKO RAZOCARENJE!

22. kolovoza 2023. 0 By Maja

SKORPIJA

Vama niko ne moze prodati lazna obecanja, jer ste vi i previse pametna osoba da bi tako nesto nekome poslo za rukom. Ali kada je ljubav u pitanju vi ne slusate svoj razum, vec svoje srce. Vama je ljubav bila i ostala na prvom mjestu, jer ona vam u svakopj situaciji daje snagu koja vam je potrebna.

Vec dugo ste u vezi sa osobom koju mnogo volite i kojoj slijepo vjerujete. Vasa veza je do sada funkcionisala na povjerenju i iskrenosti koju ste imali sa svojim partnerom.

Ipak neke stvari su se promijenile za koje vi jos ne znate. Vi ste vrlo zauzeta osoba koja mnogo radi i koja se bori za bolji zivot. Malo vremana vam ostaje za privatni zivot, a to je vas partner  iskoristio.

On ima veliku tajnu za koju cete vi do kraja ljeta saznati. Ta tajna ce vas kostati velikog razocarenja koje ce srusiti sve u sto ste do sada vjerovali. Vase emocije ce biti izlozene velikoj probi, jer vi necete moci vjerovati koliko ste povjerenja ulozili u vaseg partnera.

On ce se zbog svega mnogo kajati, ali bice potrebno mnogo vremena da vi oprostite. Vi mnogo volite svog partnera, ali razocarenje koje vas ocekuje mnogo toga ce da promijeni u vasem zivotu.

 

 

Stranice: 1 2