DAR SUDBINE u narednim danima ceka  DVA znaka zodijaka!

DAR SUDBINE u narednim danima ceka DVA znaka zodijaka!

23. kolovoza 2023. 0 By Lala

VAGA

Stalno ste neodlucni sto se tice  jednog strelca i vreme je za odluke. Bicete jako nesigurni, kao i ranije, ali je red da se odlucite. Ili vam se svidja i zelite vezu, ili mu nikada necete dati sansu. Nikada  kao do sada niste bili u dilemi.

 

SKORPIJA

I dalje  ste uljuskani u emotivnu vezu koju branite i partnera kojeg volite.Mogli ste na svoju lepotu da nadjete  mnogo lepseg, ali vi ste zapeli samo za jednog. Pred vama dani za pamcenje, i vreme da se osecxate voljenom.

 

STRELAC

Uvek ste cvrsti u svojim odlukama ali sada necete biti. Vase srce ce da blista na istu  misao, ali osecaj da je ispunjenje daleko, daje vam laznu nadu.Vreme je da znate gde ste i sta dalje!Ako imate sanse, idite napred, ako nemate sanse, povucite se!

 

JARAC

Nose vas i podjednako lome ljubavni nemiri. Zaljubili ste se u jednu skorpiju, a oko nje se mota jedan rak. Sta zelite i sta cete uciniti ubuduce, sve je do vas.  Ili cete stisati te nemire, ili cete ih samo usmeriti prema dalje.

 

VODOLIJA

Narednih dana cete  zeleti da se revansirate jednoj nadmenoj osobi.Vreme je  da dobro razmislite sta cete i kako. Ostali ste joj duzni jednu lekciju koju je zasluzila i na koju je sada dosao red. Niste ni mislili ostati duzni, ali vam se nije ukazala prilika.

 

RIBE

Od vaseg ponasanja i vase reakcije, zavisice mnoge stvari.Zato ako budete zeleli da pokazete sta vam oseca srce, vi se i potrudite. Budite otvoreni, ali iskreni u nameri da pokazete iskrena osecanja.Ako volite, nemojte se ustrucavati, ako ne volite, ne dajite laznu nadu!

Stranice: 1 2