Ljubavni horoskop za 24.avgust: Cetvrtak ce jednom znaku biti dan iz snova, neko ce se mozda i zaljubiti!

Ljubavni horoskop za 24.avgust: Cetvrtak ce jednom znaku biti dan iz snova, neko ce se mozda i zaljubiti!

23. kolovoza 2023. 0 By Lala

Evo ljubavnog horoskopa za 24. avgust za svaki od astroloških znakova.

Ovan (21. mart – 19. april):

Danas će se za Ovnove otvoriti vrata mogućnosti u ljubavi. Mogli biste se susresti sa nekim koga već dugo poznajete na potpuno nov način. Osećanja će se produbiti i stvoriti vezu koja će vas ispunjavati srećom i zadovoljstvom.

Bik (20. april – 20. maj):

Bikovi bi danas mogli osetiti unutrašnju napetost kada je reč o ljubavi. Možda će se pojaviti neki nesporazumi ili sumnje. Važno je da se otvoreno razgovara sa partnerom kako bi se razjasnile sve nedoumice. Samo iskrena komunikacija će dovesti do razrešenja.

 

Blizanci (21. maj – 20. juni):

Blizanci, danas bi mogli osetiti snažnu privlačnost prema nekome ko je deo vašeg društvenog kruga. Flert će biti prisutan u vazduhu, ali razmislite dublje o svojim osećanjima pre nego što se upustite u nešto ozbiljnije.

 

 

Rak (21. juni – 22. juli):

Rakovi će danas biti okrenuti ka svojoj emotivnoj strani. Osećaćete potrebu da se više povežete sa svojim partnerom ili nekim koga tek upoznajete. Budite otvoreni i ranjivi, jer će to doprineti dubljem razumevanju i bliskosti.

 

 

Lav (23. juli – 22. avgust):

Lavovi će danas zračiti pozitivnom energijom i samopouzdanjem, što će privlačiti pažnju drugih. Mogli biste privući osobu koja vas veoma intrigira. Samo budite sigurni da osoba deli iskrena osećanja pre nego što se prepustite romantici.

 

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Device će danas biti u fokusu pažnje i mogli bi primetiti da neko skriveno gaji osećanja prema vama. Ako ste u vezi, posvetite se partneru i pokažite koliko vam znači. Ako ste slobodni, neko iz vašeg okruženja bi mogao biti više nego što se čini na prvi pogled.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2