Narednih SEDAM DANA donose PROSIDBU, ODUSEVLJENJE, RADOST i PRAVU LJUBAV!

Narednih SEDAM DANA donose PROSIDBU, ODUSEVLJENJE, RADOST i PRAVU LJUBAV!

23. kolovoza 2023. 0 By Maja

 

Vaga (23. septembar – 22. oktobar):

 

Za Vage, naredni dani će doneti harmoniju i ravnotežu u ljubavnom životu. Vaša sposobnost da razumete i izbalansirate potrebe oba partnera će doći do izražaja. Ako ste u vezi, ovo je vreme za zajedničke odluke i planiranje budućnosti.

 

 

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar):

 

Naredni dani će za Škorpije doneti dublje emocionalno povezivanje sa voljenim osobama. Vaša intenzivna strana će se odraziti u dubokim razgovorima i strastvenim trenucima. Ako ste solo, možda će vam se pojaviti osoba koja će vas potpuno očarati.

 

 

Strelac (22. novembar – 21. decembar):

Strelčevi će biti obasjani svetlošću romantike narednih sedam dana. Vaša avanturistička priroda će se izraziti kroz romantične izlete ili nekonvencionalne gestove ljubavi. Ako ste u vezi, možete očekivati posebne trenutke sa partnerom.

 

 

Jarac (22. decembar – 19. januar):

Za Jarčeve, naredni dani će doneti dublje razumevanje i podršku u odnosu. Vaša posvećenost će se isplatiti, jer ćete osetiti da ste voljeni i cenjeni. Ovo je vreme da zajedno gradite stabilnu i trajnu vezu.

 

 

Vodolija (20. januar – 18. februar):

Naredni dani će za Vodolije doneti uzbuđenje i promene u ljubavnom životu. Možda ćete se zaljubiti neočekivano ili ćete se suočiti sa nekim novim emocijama. Otvorenost prema novim iskustvima će vam omogućiti da iskusite pravu ljubav.

 

 

Ribe (19. februar – 20. mart):

Naredni dani će za Ribe doneti duboku emotivnu konekciju sa voljenom osobom. Vaša suptilna intuicija će vam omogućiti da razumete i podržite partnera na dublji način. Romantični trenuci će vam pružiti osećaj bliskosti i sreće.

Stranice: 1 2