Tek slede: Vagama dileme, Bikovima  dugovi, Skorpijama inat…

Tek slede: Vagama dileme, Bikovima dugovi, Skorpijama inat…

23. kolovoza 2023. 0 By Lala

VAGA

Neko vas tera da donesete  vaznu, ali brzu odluku i vi cete biti u dilemi. Znate da gubite u oba slucaja, ako pogresite, jer je odluka i karta rizika. Zaigrajte najrazumnije kako znate, pa kako bude, nadajuci se lepom resenju.

 

SKORPIJA

I dalje terate svoj inat  i pokazujete ga u velikoj meri. Trebalo bi da se zaustavite i pokazete dozu razuma. Inat je samo znak nemoci i priznanja da gubite u svakom slucaju. Mudrost pobedjuje uvek. Bolje budite lukavi!

 

STRELAC

Osecate da vam je na domaku jedan san i zelecete da ga sledite.  Bice da je satkan od lika jedne osobe koja ce vam zarobiti srce.Vreme je da samo sledite osecanja i da se nadate ostvarenju.Put srca je put ostvarenja.

 

JARAC

Jako ste odgovorni i razumni, pa ce vas jedna situacija da izbaci iz takta.Necete moci da se snadjete u situaciji koja vam uskoro sledi. Nesto ce vas terati da postupate drugacije i da ne slusate razum.Zna se sta je, cim se sukobe srce i razum.

 

VODOLIJA

Vec razmisljate sta se sve izdesavalo u zadnje vreme i jako ste tuzni. Hvata vas neka seta, ali ce jedan lik da vam vrati i veru i volju u zivot. Od vas zavisi  u kojem ce smeru ici vasa veza, a deluje da sledi ljubav na pomolu, koja ce postati lepa ljubavna prica.

 

RIBE

Odavno zelite da svedete neke zaostale racune sa odredjenom osobom. Ukazace vam se prilika i budite otvoreni i direktni, bez okolisanja. Recite sve sta vam je na dusi i pokazite da imate otvoreno srce, ako se nesporazumi mogu resiti obostrano.

Stranice: 1 2