Astro prognoze za petak, 25.avgust:Sve ce doci na svoje, nekome tek sledi fantastican period i dani za emocije!

Astro prognoze za petak, 25.avgust:Sve ce doci na svoje, nekome tek sledi fantastican period i dani za emocije!

24. kolovoza 2023. 0 By Lala

 

Ovan (21. mart – 19. april):

Ovnovi, danas ćete osetiti da se trud koji ste ulagali polako isplaćuje. Vaša strast i energija će vas voditi ka fantastičnom periodu u vašem emotivnom životu. Prihvatite nove prilike koje vam dolaze i pustite da vaše emocije slobodno cvetaju.

 

Bik (20. april – 20. maj):

Bikovi, stabilnost koju ste gradili će vas nagraditi ovog petka. Vaša doslednost i praktičan pristup će vam pomoći da donesete važne odluke u vezi. Otvorite se prema mogućnostima i dozvolite sebi da se prepustite fantastičnim trenucima.

 

Blizanci (21. maj – 20. jun):

Blizanci, vaša znatiželja će vas voditi ka uzbudljivim iskustvima ovog petka. Otvorite se prema novim idejama i ljudima koji ulaze u vaš život. Fantastičan period za emotivne avanture je pred vama, ali budite pažljivi sa svojim odlukama.

 

Rak (21. jun – 22. jul):

Rakovi, duboko ukorenjene emocije će se osloboditi ovog petka. Vaša intuitivna priroda će vas voditi ka lepim trenucima u vezi. Neka vaša osećanja budu vaš vodič ka fantastičnom periodu punom ljubavi i podrške.

 

 

Lav (23. jul – 22. avgust):

Lavovi, danas ćete osetiti da je svetlo reflektora na vama. Samopouzdanje će vam pomoći da postignete fantastične stvari u emotivnom životu. Blistava energija vas okružuje, pa se prepustite osećaju uzbuđenja i radosti.

 

Devica (23. avgust – 22. septembar):

Device, danas se usredsredite na ravnotežu između dužnosti i emocija. Vaša praktičnost će vam pomoći da donesete mudre odluke u vezi. Fantastičan period za postizanje harmonije je pred vama, naročito ako se prepustite osećajima.

 

Vaga (23. septembar – 22. oktobar):

Vage, danas ćete se naći u centru harmonije i ravnoteže. Vaša sposobnost da pronađete zajednički jezik sa drugima će vam pomoći da izgradite fantastične odnose. Neka vaša srdačnost vodi putem prema danima ispunjenim emocijama.

 

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar):

Škorpije, duboko ćete se povezati sa svojim unutrašnjim emocijama ovog petka. To će vam pomoći da donesete važne odluke u vezi. Fantastičan period za introspekciju i emotivni rast je pred vama.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2