Na snazi je retrogradni merkur:Ovo ce biti fenomen koji ce imati najjaci uticaj na ova cetiri znaka zodijaka! “

Na snazi je retrogradni merkur:Ovo ce biti fenomen koji ce imati najjaci uticaj na ova cetiri znaka zodijaka! “

24. kolovoza 2023. 0 By Lala

Retrogradni merkur i najava desavanja koja slede. Evo kome ce sve menja.

 

Retrogradni Merkur, period kada se čini da se Merkur kreće unazad na nebu, često nosi sa sobom izazove i refleksiju. Ovaj fenomen može uticati na različite aspekte naših života, uključujući komunikaciju, tehnologiju i donošenje odluka. Evo kako će se retrogradni Merkur odraziti na četiri znaka zodijaka.

 

 

1. Ovan (21. mart – 19. april):

Retrogradni Merkur će za Ovnove doneti izazove u oblasti komunikacije. Mogli biste se suočiti s nesporazumima i problemima u izražavanju svojih misli. Važno je da pažljivo birate reči i izbegavate impulsivne reakcije. Ovo je takođe dobar period za povratak unazad i razmatranje vaših ciljeva i planova.

Retrogradni Merkur donosi vam priliku da se duboko zagledate u svoju komunikaciju. Ovaj period može doneti izazove u izražavanju vaših ideja, stoga je važno da pažljivo birate reči. Umesto da se suočavate s nesporazumima, usmerite svoju energiju ka introspekciji. Povratite kontakt sa svojim unutrašnjim planovima i promislite kako da ih efikasno prenesete drugima kada retrogradni Merkur završi.

 

2. Rak (21. jun – 22. jul):

Za Rakove, retrogradni Merkur će uticati na oblast finansija i lične vrednosti. Možda ćete se suočiti s neočekivanim troškovima ili finansijskim nesporazumima. Ovo je prilika da preispitate svoj odnos prema novcu i materijalnom bogatstvu. Takođe, budite obazrivi prilikom potpisivanja ugovora ili ulaska u finansijske aranžmane.

Retrogradni Merkur se fokusira na vašu finansijsku sferu, donoseći moguće izazove u upravljanju novcem. Ovo je prilika da preispitate svoje troškove i navike potrošnje. Bilo bi mudro da se suzdržite od impulzivnih kupovina i da analizirate svoje dugoročne finansijske ciljeve. Kroz ovu refleksiju, možete pronaći nove načine za upravljanje svojim resursima.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2