Saznajte sta vam je zapisano u starom Indijanskom horoskopu!

Saznajte sta vam je zapisano u starom Indijanskom horoskopu!

24. kolovoza 2023. 0 By Maja

Dok je većina sveta upoznata sa zapadnim astrološkim sistemom, Indijanski horoskop predstavlja manje poznatu, ali podjednako duboku tradiciju. Inspirisan prirodom i životom u skladu sa njom, Indijanci su razvili horoskop koji je povezan sa životinjskim duhovima i prirodnim ciklusima. Ovo je horoskop koji nas podseća na našu povezanost sa Zemljom i svim njenim stvorenjima.

 

 

Ovan: Znatiželjni i hrabri putnik

Za Ovna, početak jeseni označava vreme istraživanja i hrabrog duha. Inspirisan vodom, Ovan se kreće kroz horoskop kao znatiželjni putnik. Ova faza može doneti novu energiju i mogućnosti za samoproučavanje. Ovnovi će se osećati kao da je vreme da se krene na putovanje ka dubokom razumevanju sebe.

 

 

Bik: Povezanost sa Zemljom

Bikovi, povezani sa elementom vazduha, u Indijanskom horoskopu predstavljeni su simbolom Zemlje. Kako se bliži jesen, ovo je vreme kada Bikovi mogu dublje da se povežu sa prirodom i svojim unutrašnjim svetom. Ovo je faza kada će težiti stabilnosti i unutrašnjem miru, tražeći inspiraciju u prirodi.

 

 

Blizanci: Vreme komunikacije

Za Blizance, čija energija odražava element Zemlje, početak jeseni donosi fokus na komunikaciju i interakciju. Ovo je vreme kada Blizanci mogu pronaći dublje razumevanje sebe kroz razgovor sa drugima. Ova faza može doneti osećaj povezanosti sa svojom okolinom i potrebu da se izraze svoje misli i osećanja.

 

 

Rak: Intuitivno putovanje

Rakovi, simbolično povezani sa elementom Vatre, u Indijanskom horoskopu se ogledaju kao Mesec. Početak jeseni za Rakove donosi intuitivno putovanje ka dubokim osećanjima i unutrašnjoj mudrosti. Ovo je faza kada će Rakovi težiti dubokom razumevanju svojih emocija i potreba.

 

 

Lav: U susret duhovnosti

Za Lavove, čija energija odražava element Vode, jesen je vreme kada će se usmeriti ka duhovnim aspektima svog života. Lavovi će težiti dubljoj povezanosti sa svojom unutrašnjom duhovnošću i univerzalnim silama. Ovo je faza koja donosi mogućnost za unutrašnje istraživanje i otkrivanje dubokih istina.

 

 

Devica: Sklad i ravnoteža

Za Device, simbolika elementa Vode odražava se kroz energiju Vazduha u Indijanskom horoskopu. Početak jeseni donosi fokus na postizanje unutrašnje ravnoteže i sklad sa svetom oko sebe. Device će težiti harmoniji u svim aspektima svog života, tražeći unutrašnji mir i stabilnost.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2