Pred OVIM ZODIJACIMA su TESKI DANI!Stizu im POSLOVNI GUBICI, ali RASKIDI koji ce im SLOMITI SRCE!

Pred OVIM ZODIJACIMA su TESKI DANI!Stizu im POSLOVNI GUBICI, ali RASKIDI koji ce im SLOMITI SRCE!

25. kolovoza 2023. 0 By Maja

VAGA

Kada je ljubav u pitanju, sigurno je jedno a to je da ste vi zodijak koji nikada ne prestaje da vjeruje da mu je sreca u ljubavi sudjena. Vi za ljubav zivite i nikada se nje necete odreci. Jako vam je bitno da imate veliko povjerenje u svoju voljenu osobu jer bez povjerenja vi ne  mozete da zamislite da budete sa nekim.

Ipak u narednim danima dolazi do velikih promjena u vasoj vezi. Vi cete saznati nesto sto ce vam slomiti srce.

Vas partner vas ne voli, i ma koliko to grubo zvucalo vi cete se i sami u to uvjeriti. Pred vama je naime jedno saznanje koje ce vam slomiti srce. Vas partner je zaljubljen u jednu drugu osobu i to ce vam hladno i priznati. Vi ste imali problema u zadnje vrijeme , ali nikada se niste nadali prevari.

Uvijek ste imali u mislima da ce sve doci na svoje mjesto i da cete uspjeti da sacuvate vezu do koje je vama naravni mnogo stalo.

Ali ponosni kao sto i jeste, necete preci preko prevare koja ce vama donijeti samo bol i suze. Pred vama su desavanja koja ce sve promjeniti jer vasa veza se blizi kraju i to ce vam slomiti srce.

Pred vama su desavanja koja ce vas toliko povrijediti da vi necete moci da vjerujete sta vam se je desilo.

Bice vam tesko i necete se moci tako lako oporaviti od svega, jer vasa ljubavna sreca vama toliko mnogo znaci. Doci ce vam bolja vremena jer vi cete imati srece sa sljedecom ljubavi.

Stranice: 1 2