HOROSKOP NEVJERNIH ZODIJAKA! Ovi zodijaci do KRAJA MJESECA pronalaze NOVU LJUBAV i LOME SRCE sadasnjoj SRECI!

HOROSKOP NEVJERNIH ZODIJAKA! Ovi zodijaci do KRAJA MJESECA pronalaze NOVU LJUBAV i LOME SRCE sadasnjoj SRECI!

26. kolovoza 2023. 0 By Maja

Ovi zodijaci ce se do kraja mjeseca ludo zaljubiti, ali svom sadasnjem partneru lome srce jer su mnogo voljeni.

Ipak ce se odluciti za novu ljubav, ali da  li ce ih stici kajanje?

BLIZANCI

Kada je ljubav u pitanju, vi ste uvijek bili vjeran i odan partner. Za svoju voljenu osobu uvijek cinite sve, jer ljubav je vama uvijek na prvom mjestu. Vasa veza je imala uspona i padova, ali zajedno ste prosli svaku zivotnu oluju.

Nikada niste dozvolili da se bilo ko petlja u vasu srecu, jer uvijek ste samo vas dvoje donosili odluke kada je vas zajednicki zivot u pitanju.

Vi svog partnera mnogo volite, ali ni blizu koliko on vas. To cesto ne primjetite, ali vi ste za svog partnera centar svijeta. Za vas bi ucinio sve, svaku zelju bi vam ispunio. Naravno da se i u vasoj vezi dese nesuglasice, ali nista strasno i nista sto vi ne mozete  zajedno da rijesite. Ipak, doci ce do velikih promjena koje ce vasem partneru slomiti srce, ali to vas nece mnogo interesovati.

Vi cete naime upznati jednu osobu u koju cete se ludo zaljubiti na prvi pogled.

Za vrlo kratko vrijeme vi cete donijeti odluku zbog koje cete sadasnjem partneru naprviti veliku emotivnu stetu. Okrenucete ledja osobi koja vas voli najvise, samo da bi bili sa novom ljubavi. To vam voljena osoba nikada nece oprostiti, ali vi cete slusati svoje srce, a ne sadasnjeg partnera.

Vase poznanstvo sa “vasom velikom ljubavi” nece vam donijeti srecu kojoj cete se nadati.

Doci ce i do momenta kada cete od tad vec bivseg partnera traziti oprostaj, ali oprostaj necete dobiti. Vi cete rizikovati sve kako bi bili sa novom ljubavi, ali riskirajuci svoju vezu koju sad imate, gubite ljubav koju niko nikada nece moci zamjeniti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2