Ljubav u sledecoj sedmici:Horoskop najavljuje desavanja za naredni period,nekome sledi idealan period! “

Ljubav u sledecoj sedmici:Horoskop najavljuje desavanja za naredni period,nekome sledi idealan period! “

26. kolovoza 2023. 0 By Lala

Ljubavni horoskop za sledecu sedmicu. Nekome zaista sledi sjajan period i moguce je da ce doci do svog cilja. Cini se da konacno sve dolazi na svoje. Evo kome ljubav moze da donese neslucenu radost.

 

 

Ovan (21. mart – 19. april):

Sledeća sedmica donosi Ovnovima mogućnost da se povežu s nekim na dubljem nivou. Otvorenost prema emocionalnom izražavanju mogla bi dovesti do intimnijih trenutaka sa vašim partnerom. Ako ste slobodni, mogli biste upoznati osobu koja vas zaista razume.

 

Bik (20. april – 20. maj):

Bikovi, naredna sedmica može vam doneti stabilnost u ljubavi. Ako ste u vezi, fokusiraćete se na praktične aspekte zajedničkog života. Ako ste slobodni, mogli biste se privući osobi koja deli vaše vrednosti i interese.

 

 

Blizanci (21. maj – 20. jun):

Za Blizance, sledeća sedmica donosi raznolikost u ljubavi. Vaša komunikativnost će vam pomoći da se povežete s

a partnerom na dublji način. Ako ste slobodni, ovo je vreme kada biste mogli da istražujete različite mogućnosti

 

Rak (21. jun – 22. jul):

Rakovima, naredna sedmica donosi fokus na porodične vrednosti i podršku. Vaša brižnost će se odražavati u odnosima, čineći vas još privlačnijim partneru. Ako ste slobodni, mogli biste privući osobu koja ceni vašu emotivnu dubinu.

 

Lav (23. jul – 22. avgust):

Lavovi, sledeća sedmica donosi vam priliku da zasijate u ljubavi. Vaša harizma i pozitivna energija će privući pažnju. Ako ste u vezi, uskladićete svoje ambicije sa partnerovim. Ako ste slobodni, mogli biste sresti osobu koja vam pruža podršku.

 

Devica (23. avgust – 22. septembar):

Devicama, sledeća sedmica donosi priliku za razgovor i razjašnjenje u odnosima. Vaša analitičnost će vam pomoći da bolje razumete partnera. Ako ste slobodni, mogli biste se povezati sa osobom koja deli vašu inteligenciju.

 

Vaga (23. septembar – 22. oktobar):

Vage, naredna sedmica donosi harmoniju i ravnotežu u ljubavi. Vaša sposobnost kompromisa će vam pomoći da održite skladne odnose. Ako ste slobodni, mogli biste privući osobu koja donosi stabilnost u vaš život.

 

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar):

Škorpije, sledeća sedmica donosi vam priliku da dublje istražite svoje emocije. Otvorite se prema partneru i podelite svoje unutrašnje svetove. Ako ste slobodni, mogli biste sresti nekoga sa kim ćete se osećati emocionalno povezano.

 

Strelac (22. novembar – 21. decembar):

Strelčevi, naredna sedmica donosi vam uzbuđenje i avanturu u ljubavi. Otvoreni ste za nova iskustva i spremni da istražite nove mogućnosti. Ako ste u vezi, ovo je vreme za zajednička putovanja ili neobične aktivnosti.

 

Jarac (22. decembar – 19. januar):

Jarčevima, sledeća sedmica donosi mogućnost za dublje povezivanje sa partnerom. Vaša predanost će se odraziti na kvalitet vaših odnosa. Ako ste slobodni, mogli biste se zaljubiti u nekoga sa kim delite iste vrednosti.

 

Vodolija (20. januar – 18. februar):

Vodolije, naredna sedmica donosi vam mogućnost da se povežete sa osobom koja vas intelektualno stimulira. Duboki razgovori će vas približiti partneru ili osobi koju ste nedavno upoznali.

 

 

Ribe (19. februar – 20. mart):

Ribe, sledeća sedmica donosi vam emocionalno povezivanje sa partnerom. Vaša suptilnost će vam pomoći da razumete partnerove potrebe. Ako ste slobodni, mogli biste se zaljubiti u osobu koja vas inspiriše svojom kreativnošću.

Ovo su opšti ljubavni uticaji za sledeću sedmicu i svaki pojedinačni slučaj može varirati. Uživajte u lepim trenucima i mogućnostima koje vam ljubav pruža!