NIJE im SUDJENA SRECA!Ovim zodijacima DOLAZI jedan TEZAK PERIOD!

NIJE im SUDJENA SRECA!Ovim zodijacima DOLAZI jedan TEZAK PERIOD!

26. kolovoza 2023. 0 By Maja

Ovim zodijacima uskoro sve krece naopako. Kako u ljubavi tako i na poslovnom polju, nece im biti lako.

Vrijeme dolazi u kojem ce im biti potrebno mnogo strpljenja, ali i suocavanje sa velikim razocarenjem.

BIK

Vi ste zodijak koji se uvijek nada samo dobru, jer vi ste veliki optimista koji ne zeli da vjeruje da  mu je tuga sudjena. Uvijek ste znali sta zelite, bilo to na poslovnom polju vaseg zivota, ili privatnom. Nije vam problem ako se suocite sa desavanjima koja vam ponekad i nisu po volji.

Vi ste svjesni da i problemi pripadaju zivotu, ali uskoro vas ocekuje toliko problema da ni sami necete znati kako dalje.

Na  poslovnom polju dolazi do promjena koje ce vas kostati mnogo strpljenja. Planove koje ste imali necete uspjeti ostvariti, ali nadu vi ipak necete gubiti. Na polju ljubavi vas ocekuju velike nesuglasice koje ce vam jako tesko pasti.

Vas partner ce vam priznati nesto sto ce vam slomiti srce. Necete se moci pomriti sa onim sto cete saznati, i vas ocekuje raskid kojeg cete vi zeljeti.

Prevaru  i lazi vi ne tolerisete, ma kolio god voljeli svog partnera. Pred vama je period u kojem cete misliti da se cijeli vas svijeti rusi, ali vi cete pokusati sve kako bi vam krenulo na bolje. Nikada ne zaboravite da sudbina voli uporne ljude, i vi cete pronaci rjesenje za svoje probleme.

Bice vam potrebno mnogo truda i strpljenja da sve savladate, ali vi ste naucili da se borite sa zivotnim izazovima. Lako vam nece biti, ali nadu i vjeru u sebe necete izgubiti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2