Ljubavni horoskop za 28.avgust:Saznajte sta donosi ponedeljak na polju emocija,i kome se smeska novi pocetak!

Ljubavni horoskop za 28.avgust:Saznajte sta donosi ponedeljak na polju emocija,i kome se smeska novi pocetak!

27. kolovoza 2023. 0 By Lala

 Pred nama je pocetak jos jedne sedmice. Ovaj horoskop donosi velike vesti i vreme je da saznate kome se sve menja ovog puta.

 

 

Ovan (21. mart – 19. april):

Ponedeljak će vam doneti priliku da razmislite o svojim emocijama. Mogli biste se suočiti s nekim dubokim osećanjima koja su dugo bila potisnuta. Ovo je vreme da istražite svoje unutarnje stanje i donesete odluke koje će vas osloboditi negativnih emotivnih tereta.

 

Bik (20. april – 20. maj):

Ovaj ponedeljak će biti povoljan za komunikaciju s voljenima. Možda ćete osetiti potrebu da podelite svoje misli i osećanja sa partnerom. Novi početak može se smejati onima koji su u potrazi za dubljim emotivnim vezama.

 

Blizanci (21. maj – 20. juni):

Vaša znatiželja će vas voditi u istraživanju različitih emocija. Ponedeljak može doneti razgovore i interakcije koje će vas osvežiti emotivno. Ako ste razmišljali o promeni u svom ljubavnom životu, sada je vreme da razmislite o koracima ka tom cilju.

 

Rak (21. juni – 22. juli):

Emotivna dubina će biti u fokusu za Raka. Osećaćete potrebu da se povežete s dubokim osećanjima i ranjivostima. Ovo je idealno vreme da radite na emocionalnom zaceljivanju i otvaranju prema partneru.

 

Lav (23. juli – 22. avgust):

Ponedeljak donosi fokus na vašu kreativnost i strast. Vaš šarm i harizma će zablistati, privlačeći pažnju potencijalnih partnera. Ako ste spremni za novu vezu ili avanturu, ovaj dan može biti povoljan za to.

 

Devica (23. avgust – 22. septembar):

Za Device, ovaj ponedeljak će biti usredsređen na porodične odnose i stabilnost. Možda ćete osetiti potrebu da provedete vreme s bliskim članovima porodice i pružite im podršku. Emotivni fokus će biti na stabilnim i dugotrajnim vezama.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2