Ako NEMAS OKO SOKOLOVO,odmah ODUSTANI od ovog zadatka-RESICE ga SAMO NAJBOLJI!

Ako NEMAS OKO SOKOLOVO,odmah ODUSTANI od ovog zadatka-RESICE ga SAMO NAJBOLJI!

28. kolovoza 2023. 0 By Maja

Znamo koliko volite nase skrivalice i zagonetke, i poslije duzeg vremena donosimo vam jednu veoma zanimljivu.

Uz malo vise vremena i mnogo paznje, mozda vam i podje za rukom da otkrijete sve razlike koje se nalaze na slici.

Dragi nasi, evo nas sa jos jednom zanimiljivom skrivalicom za koju smo ubjedjeni da ce vam se dopasti. Uvijek ste voljeli da rijesavate nase male zagonetke, ali ovaj put to nece biti ni malo jednostavno. Kao sto vidite na slici se nalaze slatke pcelice, ali 3 od njih se razlikuju. Vas zadatak je da pronadjete te razlike, sto ovaj put nece biti bas lako. Razlike su male, i zaista ce vam biti potrebno odlicno culo vida kako bi ih pronasli.

Ali znamo koliko ste uporni  i koliko volite da rijesavate nase skrivalice, mozd vam i podje za rukom da otkrijete gdje se te razlike nalaze.

Jednostavno nije, ali uvijek ste imali mnogo strpljenja i pokazali ste se kao veliki ljubitelji nasih skrivalica. Pcelice na slici izgledaju identicno, ali to naravno nije tako. 3 su drugacije, ali da li ce vam poci za rukom da otkrijete gdje se te razlike nalaze?

Posto se radi o veoma sitnim razlikama nece vam biti lako, ali nikada ne odustajete i nadamo se da ce tako biti i ovaj put.

Naravno ukoliko vam ne podje za rukom da otkrijete gdje se te razlike nalaze, mi cemo vam na sljedecoj stranici otkriti gdje su. Naravno nadamo se da cete na sljedecu stranicu samo preci kako bi uporedili svoje odgovore sa nasim rjesenjem.

 

Nastavak  na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2