Izaberi SRCE jer otkriva LJUBAV u prvoj polovini MESECA SEPTEMBRA!!

Izaberi SRCE jer otkriva LJUBAV u prvoj polovini MESECA SEPTEMBRA!!

28. kolovoza 2023. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI SRCE BROJ 2-srce crvene boje

Vi koji ste izabrali srce pod rednim brojem dva, ocekujete da budete voljeni. Vase je srce crvene boje, srce koje odlucuje o ljubavi i koje naglasava ljubav. Vreme je novoga pocetka, i vreme kada  se ocekuje da cete  biti na plamenu jedne nove ljubavne vatre.

Ako je vasa ljubav bila neuzvracena, vreme je da budete voljeni ponovo.Ocekujete da budete voljeni u novoj ljubavnoj prici koja sledi.Nekoga cete upoznati pocetkom novog meseca i to ce biti osoba koja ce vam dati drugu sansu.

Sansu da budete voljeni, da volite i da vam bude ostvarena.

AKO STE IZABRALI SRCE  BROJ 3-srce zute boje

Vi koji ste izabrali  srce pod rednim brojem tri, srce je zute boje.

U vezi ste koja nije tako losa, ali ce pocetkom  novoga meseca da dozivi emotivnu krizu. Vreme je da budete  odlucni sta cete preduzeti kako nastojati da  spasite  brod koji ce poceti da tone.

Vasa ce veza sve vise da ima  neke carke, nepotrebne rasprave i svadje.Vasi razlozi ce biti neuobicajeni, jer to nece biti prevara. Jedini i najveci razlog  vase svadje ce bitio ljubomora koja ce poceti da razjeda i vas i vasu vezu.

Morate naci povoda da smirite stvari, da  budete odredjeni u svojim stavovima.Vas partner ce postati ljubomoran na sve oko vas.  Da li ce imati povoda, ili cete mu sami da nametnete povod svojim ponasanjem, tek sledi  da oboje saznate.

Stranice: 1 2