Evo kome ce OVE JESENI SRCE biti SLOMLJENO zbog NEVJERNE LJUBAVI!

Evo kome ce OVE JESENI SRCE biti SLOMLJENO zbog NEVJERNE LJUBAVI!

30. kolovoza 2023. 0 By Maja

VODOLIJA

Uvijek ste tacno znali sta zelite kada je vasa ljubavna sreca u pitanju. Vi volite cijelim srcem i nikada ne biste prevarili ili izdali voljenu osobu. Mnogo toga ste zajedno prosli i vasa ljubav je sa svakim zivotnim izazovom postajala samo jaca i jaca. U ljubav vjerujete i mnogo vjerujete i svom partneru, jer dovoljno dugo ste zajedno i povjerenje je za vas uvijek bilo na prvom mjestu.

Mnogo toga ste zajedno postigli, ali u vasoj vezi kao da vec nastupaju promjene koje vam se nikako ne dopadaju.

Mnogo toga se je promjenilo, da li zbog radnih obaveza ili necega drugog, ali sve manje i manje vremena provodite zajedno. Svom partneru vjerujete, ali on ce se sa vasim povjerenjem hladno poigrati. Ove jeseni vas partner pravi jednu kobnu gresku koja ce ga kostati vase ljubavi. On ce napraviti jedan potez koji ce vam slomiti srce.

Prevara sa njegove strane je pred vama, ali vi cete saznati sve. Vi cete saznati sve i samim tim donijeti jednu veliku odluku koja vam nece lako pasti.

Raskid cete zeljeti, jer vi preko prevare nikada necete preci. Vas partner ce se zbog svojih postupaka mnogo pokajati, ali vi uprkos svemu necete moci i necete zeljeti oprostiti. Pred vama je jesen u kojoj cete donijeti nove odluke, jer dolazi vrijeme za jedan novi pocetak u vasem zivotu. Mada ce vase srce biti slomljeno, u vas zivot ce uci osoba koja ce u vaseoj buducnosti postati vasa velika ljubav.

Na svojoj strani cete imati osobu koja ce vas ludo voljeti i koja ce za vasu ljubav sve ciniti.

Nikada vas nece prevariti i nikada necete morati da sumnjate u ljubav te osobe. Vas partner koji ce vas prevariti nikada sebi nece moci oprostiti sta je ucinio. Ali to vise nece biti vas problem, jer vi cete pronaci svoju iskrenu srecu.

Stranice: 1 2