Izaberi SUNCE i saznaj sta ce vas obradovati i ogrejati  u narednim danima!

Izaberi SUNCE i saznaj sta ce vas obradovati i ogrejati u narednim danima!

30. kolovoza 2023. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI SUNCE BROJ 2

Vi koji ste izabrali sliku sunca pod rednim brojem  dva, uskoro cete se  zaljubiti. Slika vaseg sunca  je lepa i oblikovana na polumesec, sto vam govori da cete se ovih dana zaljubiti.

Osoba do koje vam je stalo, pokazace da ste se zaista jako radovali susretu koji ce vas iznenaditi.  Na jedan slucajan susret ce se dva bica spojiti i jedno u drugome prepoznati svoju srodnu dusu.

Vasa veza ce planuti i vreme je da se oboje  potrudite da traje i da potraje. Bice to za vas poklon mio srcu i topliji od sunca i njegove svetlosti.

AKO STE IZABRALI SUNCE BROJ 3

Vi koji ste izabrali sliku sunca pod rednim brojem  tri, vec ocekujete iznenadjenja. Vi ste neko ko se opredelio na velika ocekivanja, ali samo na jednu odredjenu  stvar.

Vi zelite nesto veliko i sve zavisi od vasih teznji. Da li cete  i dalje teziti da vasa velika zelja bude vas pokretac, zavisi od  vas! Samo vi mozete da tezite svome cilju i da budete neko ko nece odustati.

Vase sunce je vasa zvezda  koja ce se u narednim danima  da sija samo za vas i vama za ljubav. Pazite da ne prenaglite u jednoj odluci koja se tice vaseg strpljenja. Vi ste sebi odredili veliki cilj, a on je svakako  pobeda.

Zato morate biti spremni na odricanja kako biste se dokopali onoga za sta se borite. Neka vase srce sledi osecanja i ulozi sve raspolozive snage, da budete onaj ko ce  pobediti krizu i zivotna nedaca.

Stranice: 1 2