Vagama slede ljubavne zavrzlame,Devicama odluke, Ribama  nova ljubav…

Vagama slede ljubavne zavrzlame,Devicama odluke, Ribama nova ljubav…

30. kolovoza 2023. 0 By Lala

VAGA

Od vase  ljubavi i vaseg  zivota  zavisi sve , pa tako i ono sto osecate. Raduje vas sto je vas partner deo bas vaseg zivota, ali se plasite da li ce to i ostati.Vreme je da se vase ljubavne zavrzlame srede.

 

SKORPIJA

Od vas se ceka da pokazete da naredne dane zivite u nadi. Svi znaju  da sve vase nade pocinju i zavrsavaju sa jednom  osobom. Ne mozete se miriti sa time da je  vasa ljubav oistala zapisana u vremenu.Zelite je nazad sebi!

 

STRELAC

Odredjeni period zelite da se okrenete u smeru svojih obaveza. Sve su vam zastale i nagomilane cekaju na vas.Mozda je vreme da dodate gas, a vasa sreca ceka na vase  zajednicke odluke koje ce morati da sacekaju neko vreme.

 

  JARAC

Od vase ljubavi zavisi kako da savladate bes koji  je partner zasluzio?Mada imate razloga za ljutnju, moracete da se sredite i da reagujete  normalno i razumno. Od vas zavisi ishod vase veze, od vase reakcije i vase odluke.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Kao da ne znate sta vas je snaslo, vreme je da se  urazumite i spustite na zemlju. Sta ako su vasa razmisljanja bila daleko drugacija, nego sto su se podrazumevali? Imate prava da se ponasate kako reaguje vase srce, pa cak i ako gresite!

 

RIBE

Nova ljubav je na pomolu, a sta ce bii dalje, i nemojte se opterecivati.  Kako vas ponesu osecanja tako se i ponasajte i budite  bliski srcima.Zasto  se opterecivati pitanjima dokle ce trajati i sta ce biti sutra!?  Vreme je da volite i budete voljeni.

Stranice: 1 2