Bikovi ce da panice, Jarcevi da se inate, a Ribe i Vodolije da se nadju kao nemoguca  kombinacija…

Bikovi ce da panice, Jarcevi da se inate, a Ribe i Vodolije da se nadju kao nemoguca kombinacija…

31. kolovoza 2023. 0 By Lala

VAGA

Tacno pomislite da znate sta cete, pa onda opet menjate misljenje. Partner se ljuti sto ste tako neodlucni i sto jednom ne budete cvrsti. Morate naci neku sredinu, jer cete lako ostati bez partnera, koji ne moze da trpi neodlucnost.

SKORPIJA

U  prilici ste jos neko vreme da se ponasate kako hocete. Necete moci jos dugo da vladate kako zelite, jer tako ponizavate partnera.On ce vam to i pokazati u narednim danima, pa cete se morati odluciti da se povucete.

 

STRELAC

Zaljubili ste se u nekoga ko vas je ranije  privlacio. Vi ste ga ignorisali dok vam je snene poglede bacao pod noge. Osecate da gubite svoj ponos pred jacinom vase ljubavi. Moracete da podlegnete emocijama koje vas guse.

 

JARAC

Do sada ste se sklanjali  svima, a sada je red da se zainatite svima. Dok budu cekali da im cinite dobro i da se povlacite, vi cete probati da zauzmete svoj stav. Vreme je da cinite sve po svome, i da iznenadite sve oko sebe.

 

VODOLIJA

Susret sa jednom vodolijom ce biti cudan splet okolnosti koje ce vas povezati. Od vas se ceka da  budete  neko ko ce da se  okrece  na svoju stranu, ali necete moci.Gledace vas sa neodobravanjem, ali ce vasa osecanja da budu jaca od glasina.

 

RIBE

Od vas se ceka da postanete  partner jednoj vodoliji u koju se zaljubljujete.Mada ste za druge nemoguca kombinacija, vi cete poceti emotivnu vezu.  Svojom cete ljubavlju izazvati  mnoga ogovaranja i komentare, ali se necete osvrtati.

Stranice: 1 2