Nedeljni horoskop od 4. do 11.septembra:Saznajte kakav  lud plan za vas imaju zvezde!”

Nedeljni horoskop od 4. do 11.septembra:Saznajte kakav lud plan za vas imaju zvezde!”

31. kolovoza 2023. 0 By Lala

 

 

Vaga (23. septembar – 22. oktobar):

Vaša potreba za ravnotežom i harmonijom će biti posebno izražena ove nedelje. Možda ćete se suočiti s nekim donošenjem odluka u vezi sa odnosima ili finansijama. Važno je da slušate svoje srce, ali i da razmotrite racionalne aspekte situacije pre nego što donesete konačnu odluku. Otvoreni razgovori će vam pomoći da rešite eventualne nesuglasice.

 

 

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar):

 

 

Ova nedelja će vam doneti priliku da se posvetite svojim strastima i interesovanjima. Možda ćete osetiti unutrašnju potrebu da istražite nove oblasti ili da se dublje posvetite svojim hobijima. Takođe, društveni život će biti aktivan, pa iskoristite priliku da se povežete s istomišljenicima i razmenite ideje.

 

 

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Ova nedelja će vam doneti priliku da se fokusirate na porodične odnose i domaći život. Možda ćete želeti da provedete više vremena sa svojim najbližima i da se posvetite uređenju svog doma. Važno je da budete strpljivi i da se otvorite za komunikaciju kako biste izbegli nesporazume. Takođe, postavljanje dugoročnih ciljeva će biti korisno za vas.

 

 

 Jarac (22. decembar – 19. januar):

Ova nedelja će vam doneti priliku da se istaknete svojim komunikacionim veštinama. Vaša sposobnost da izražavate svoje ideje će biti cenjena, pa iskoristite ovo vreme da podelite svoje znanje s drugima. Takođe, financijska situacija zahteva pažljivo upravljanje, stoga budite racionalni u svojim troškovima.

 

 

Vodolija (20. januar – 18. februar):

Ova nedelja će biti usmerena na vaše finansijske ciljeve i mater

ijalnu sigurnost. Možda ćete razmišljati o načinima kako da poboljšate svoje prihode ili da investirate u nešto korisno. Važno je da budete otvoreni za nove prilike, ali istovremeno i oprezni u svojim odlukama. Vaša kreativnost će vam pomoći da pronađete inovativne rešenja.

 

Ribe (19. februar – 20. mart):

 

Ova nedelja će vam doneti priliku da se povežete sa svojim unutrašnjim svetom i dubokim emocijama. Možda ćete se baviti introspekcijom i razmišljanjem o svojim ciljevima. Važno je da se oslobodite starih obrazaca i da se posvetite svojoj ličnoj transformaciji. Društveni život takođe može biti aktivna sfera, pa se prepustite prijatnim druženjima.

 

Stranice: 1 2