Vikend ljubavni horoskop orkriva svim znacima sta ih ocekuje na polju emocija!

Vikend ljubavni horoskop orkriva svim znacima sta ih ocekuje na polju emocija!

31. kolovoza 2023. 0 By Maja

Ovan (21. mart – 19. april): Vikend će doneti uzbuđenje u ljubavnom životu. Ako ste u vezi, strast će procvetati, a nova iskustva će oživeti vezu. Samci mogu očekivati neočekivane susrete koji će probuditi leptiriće u stomaku.

 

 

Bik (20. april – 20. maj): Vikend će doneti dublje emocionalno povezivanje sa partnerom. Podelite svoje unutrašnje misli i osećanja kako biste izgradili dublje razumevanje. Samci bi mogli osetiti snažnu privlačnost prema nekome iz svog okruženja.

 

 

Blizanci (21. maj – 20. juni): Vikend će biti pun komunikacije i zabave. Razgovori sa voljenom osobom će biti inspirativni i ispunjavajući. Samci mogu imati više opcija za izlaske, ali pokušajte da se usredsredite na ono što vam zaista odgovara.

 

 

Rak (21. juni – 22. juli): Vikend će naglasiti važnost emotivne bliskosti. Posvetite se kvalitetnom vremenu sa svojim partnerom, možda uz romantičnu večeru ili opuštajući izlet. Samci bi mogli razmisliti o svojim dugoročnim željama u vezi.

 

 

Lav (23. juli – 22. avgust): Vikend će doneti ljubavnu dinamiku koja će vam pružiti sigurnost. Partner će biti podrška i izvor inspiracije. Samci bi mogli biti u fazi privlačenja pažnje od strane više osoba, ali neka srce odluči.

 

 

Devica (23. avgust – 22. septembar): Vikend će naglasiti potrebu za ravnotežom između ljubavi i obaveza. Posvetite vreme partneru, ali ne zaboravite na svoje lične potrebe. Samci bi mogli upoznati nekoga preko profesionalnog okruženja.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2