PLAVI SUPER MESEC je bio 31.avgusta, a ovo su POSLEDICE koje je ostavio-ovim znacima NECE biti lako!

PLAVI SUPER MESEC je bio 31.avgusta, a ovo su POSLEDICE koje je ostavio-ovim znacima NECE biti lako!

1. rujna 2023. 0 By Maja

PLAVI SUPER MESEC, koji se dogodio 31. avgusta, ostavlja različite posledice na različite znakove Zodijaka. Za neke znakove, ovo može biti vreme intenzivnih promena i izazova, dok će drugi možda doživeti pozitivne transformacije. Evo kako bi svaki znak mogao biti uticajan nakon ovog neobičnog astralnog događaja:

 

 

Ovan (21. mart – 19. april)

Plavi Super Mesec mogao bi za Ovnove značiti potrebu za donošenjem hrabrih odluka u vezi sa karijerom i ličnim ciljevima. Promene koje se javljaju mogu biti izazovne, ali će Ovnovi osetiti unutrašnju snagu da se suoče s njima i krenu napred ka uspehu.

 

 

Bik (20. april – 20. maj)

Bikovi bi mogli osećati emotivne turbulencije nakon Plavog Super Meseca. Ovo je vreme kada će se mnogi Bikovi suočiti s dubokim emocijama i potrebom za transformacijom svojih odnosa. To može biti prilika za duboko povezivanje sa svojim partnerom.

 

 

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Plavi Super Mesec mogao bi doneti Blizancima potrebu za dubokim introspekcijama i razmišljanjem o svojim ciljevima. Mogu se pojaviti nesigurnosti ili sumnje, ali će Blizanci takođe osetiti potrebu da razjasne svoje prioritete i postave nove planove.

 

 

Rak (21. jun – 22. jul)

Rakovima će Plavi Super Mesec doneti mogućnost da se usmere na svoje kreativne projekte i strasti. Ovo je vreme za izražavanje sebe kroz umetnost, hobije ili ljubavne veze. Rakovi bi mogli doživeti duboku inspiraciju i strast.

 

 

Lav (23. jul – 22. avgust)

Plavi Super Mesec mogao bi dovesti do izazova u komunikaciji za Lavove. Konflikti sa bliskim osobama mogu se javiti, ali će Lavovi takođe osetiti potrebu da se izraze i razjasne nesporazume. Ključ je taktično i pažljivo izražavanje.

 

 

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Device bi mogle osetiti potrebu za transformacijom u oblasti finansija i materijalne sigurnosti nakon Plavog Super Meseca. Ovo je vreme za postavljanje novih finansijskih ciljeva i pravljenje planova za dugoročnu stabilnost.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

 

Stranice: 1 2